2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن فقط از یه مدل شروع کنی مثلا فقط تاپ و تیشرت خونگی بیار یا فقط برو تو کار شلوار و ساپورت اینجور موفق تری یا کلا لباس زیر منظورم اینه اول کار زیاد شلوغش نکن

من خودم مغازه پوشاک دارم

شرایط شهرتون رو نمیدونم ولی اینجا بازارا کساده,جنسا مونده رو دست بچه ها,,اکثرا فروشنده ها از کرونا ضرر دیدن,چک و قسط و اجاره و ...

کاش اول کسب و کار اینترنتی راه بندازید,اگه گرفت بعد مغازه بزنید

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
چقدر سرمایه میخواد

اکه خیابان خیام قزوین بخوای بری باید جنس های درجه یک بیاری و قیمت بالاتر پس خیلی پول میخواد مثلا۳۰۰ تا ۴۰۰ ولی خیابان سعدی و تهران قدیم و سمت امامزاده حسین کمتر 

کاربری قدیمی هستم چند بار تعلیق شدم متاسفانه و نمیدونم چرا😐😐😐😐
من خودم مغازه پوشاک دارم شرایط شهرتون رو نمیدونم ولی اینجا بازارا کساده,جنسا مونده رو دست بچه ها,,ا ...

اها مامنمم میگه اولش اینترنتی بفروش اگه گرفت مغازه بزن...شما با چقدر سرمایه شروع کردی؟.حداقل چقدر باید داشته باشمٍ؟.چرا سما اینترنتی نمیفروشی؟

اها مامنمم میگه اولش اینترنتی بفروش اگه گرفت مغازه بزن...شما با چقدر سرمایه شروع کردی؟.حداقل چقدر با ...

من سه سال پیش شروع کردم,تو پاساژ وسط شهرمون با سرمایه متوسط

خوب هم پیش رفت تا وقتی کرونا اومد

شهر ما کوچیکه,تا بخوام اینترنتی شروع کنم و جذب مشتری خیلی طول میکشه

و اینکه پیج های زیادی هستن ک همون جنسا رو با قیمت کمتر میدن چون قرار نیست پول اجاره مغازه,ماهیانه پاساژ,قبض های مغازه و...رو بدن و من نمیتونم باهاشون رقابت کنم

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
من سه سال پیش شروع کردم,تو پاساژ وسط شهرمون با سرمایه متوسط خوب هم پیش رفت تا وقتی کرونا اومد شهر ...

اینترنتی بفروشم پس من؟.میخواستم برم از تهران جنس بیارم در حد بیست تومن بکشم روش که فروش داشته باشه