2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیایید

174 بازدید | 23 پست

شوهرم تستش کروناش ی هفتس مثبت شده تو تراس می‌خوابه نزدیک ما نمیشه  هیچ علائمی ندارد من امروز سینه سمت راستم همش تیر میکشه ممکنه کرونا گرفته باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی تو تراس نخوابه بهتره خب

اگه یکی از یه خانواده بگیره بقیه هم میگیرن به احتمال زیاد البته اگه اون فردو قرنطینه کنی تو یه اتاق احتمالش کمتره 

مایعات خیلی بهش بده بخوره 

چایی خیلی خیلی کمرنگ تو فلاسک بریز بزار کنارش تندو تند بخوره 

ویروس از بدنش بره بیرون 

خانما یه صلوات مهمونم کنید برای برطرف شدن مشکلاتم😊❤
انشالله ک کرونا نیس  ولی شوهرت تو تراس اذیت میشه سرده بدتر میشه حالش ...خدای نکرده

از گرما ذوب میشه، البته شاید هوای شهر شما خوب باشه

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚

بابا اینقدرام وحشتناک نیست که اینقدر میترسین.من شوهرم گرفت قرنطینه کرد خودشو تو اتاق دلم براش سوخت طفلک داشت افسردگی میگرفت دیگه بیشتر رعایت کردیم ولی اومد پیشمون حالش زودترم خوب شد .تو رو خدا نکنین اینکارا رو این همه استرس و اضطراب خوبم بشین قلبتون مشکل پیدا میکنه خدای نکرده

انشالله زودتر خوب بشن

🌷🌼اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌼🌷

🌷🌼اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم🌼🌷

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚

خیلیم به خودت استرس نده 

من خودم و خانوادم کرونا گرفتیم ۲ بار!!

ولی با مایعات و دمنوش تو روزای اول سریع از بین بردیمش 

اگه میتونی یه دکتر برو 

تست هم ندادی مهم نیست فقط یه دکتر برو علائمتو بگو 

خانما یه صلوات مهمونم کنید برای برطرف شدن مشکلاتم😊❤