2777
2789
عنوان

خانومای محترم لطفا طلاق بگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 62 پست

پند اخلاقی استاتر 

طلاق بگیرید یعنی اصلا سعی نکنید درست کنید و ریشه‌یابی کنید که شاید مشکل حل بشه حتما جدا بشید بچه‌هاتون مهم نیستن!

ولی منم باهات موافقم

شوهری که تو زندگی مادر زن پدر زنش دخالت میکنه و انقدر عقل و درک نداره که زندگی اونا به خودش ربط نه خانمش که سرکوفت نزنه باید ازش جدا شد...!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه باشه تکونش چه شکلی باشه؟ شدید؟ 

والا حرفا میزننا

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
بچه ها تاشوهرتون تکون خورد طلاق بگیرینا اصلا کرونا و وضعیت شوهراتون مهم نباشه اصلا درک نکنید فقط طلا ...

افرین👌👌👌👌

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
بچه ها تاشوهرتون تکون خورد طلاق بگیرینا اصلا کرونا و وضعیت شوهراتون مهم نباشه اصلا درک نکنید فقط طلا ...

اصلا استارتر همچین حرفی زد؟ 

من میفهمم چی میگه.. بین دعواهای خانوادگی بزرگ شدم اگه شما درک نمیکنید پس مسخره هم نکنید.

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه
پند اخلاقی استاتر  طلاق بگیرید یعنی اصلا سعی نکنید درست کنید و ریشه‌یابی کنید که شاید مشکل حل ...

نگفتم اول کار همه برن طلاق بگیرن 

گفتم حل کنن اگه نشد طلاق بگیرن 

چون زندگی  بچها خرابه 

شوهرم سرکوفت میزنه چون خسته شده هر روز من بی اعصاب و بی حوصله ام بخاطر مشکلات خانواده ام 

من نمیتونم بی تفاوت باشم نسبت ب ناراحتی اونا 

هر چقدر باهاشون صحبت کردم نشد واقعا دیگه داغونم از لحاظ روحی 

طلاق بگیرید به توصیه دوست عزیزمون...اصلا هم درنظر نگیرید طلاق عرش خدارو میلرزونه...وطلاق اخرین راهه...هر چی شد طلاق بگیرید....عجب راه حلی واقعا  حرف نداره😔😔😔😔😔😔😔😔😔

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.

خانوما چرا گارد میگیرین؟🤦🏼‍♀️این خانوم داره میگه اگه اولین و مهمترین دلیلی ک انسان ازدواج میکنه اینکه ارامش داشته باشه

اگه به هر دلیلی این ارامش از بین رفت حلش کنین اگع دیدین حل نمیشه از اصلاح سوختن و ساختن استفاده نکنین

اگه دیدین این مشکل داره ارامش خودتونو بچتونو میگیره جدا بشین

جدا شدن بهتر از هرروز عذاب کشیدنه

وقتی یه زندگی خرابه ادامه دادنش فقط اسیب زدن به خودمون و دیگرانه

ولی اگه مشکل حل میشه نیازی نیست جدا شد

حرف اینه 

طلاق بگیرید به توصیه دوست عزیزمون...اصلا هم درنظر نگیرید طلاق عرش خدارو میلرزونه...وطلاق اخرین راهه. ...

منظور استاتر رو درک نکردی .میگه بچه تو تنش نباشه در آرامش باشه.وقتی دونفر تفاهم ندارن اصلا زندگیشون درست نمیشه.البته از اول باید با چشم باز ازدواج کرد

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم
اره ولی خب بچه هایی که خیلی کوچیکن مادر و پدرشون طلاق میگیرن یه عمر حسرت خانواده می مونه روی دلشون ...

میدونی چیه 

حرفامو کسی میفهمه ک شرایط منو داشته باشه 

باور کن همون بچه ای ک تو بچگی از طلاق پدر و مادرش ناراحته نمیدونه بزرگ بشه شرایطش مث منه ک حاضر نیستم کسی از پدر و مادرم خبر داشته باشه 

میدونی چیه  حرفامو کسی میفهمه ک شرایط منو داشته باشه  باور کن همون بچه ای ک تو بچگی از ط ...

شما اشتباهت اینجاس ک خودتو زیاد درگیر خانوادت کردی 

من میفهمم شما چی میگی ولی بعد طلاقشونم مطمعن باش مشکلات ب شکل دیگه وجود دارن فقط مدلش متفاوته 

پس شما مدیریت کردن درست رو یاد بگیرین

طلاق بگیرید به توصیه دوست عزیزمون...اصلا هم درنظر نگیرید طلاق عرش خدارو میلرزونه...وطلاق اخرین راهه. ...

یکم با دقت بخونید خیلی خوبه ها 

گفت اگه مشکل حل نشد طلاق بگیرین 

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه
 من هم در محیط خشن و بین دعواهای خانوادگی بزرگ شدم..  با انواع بیماری های روحی.. ترس ا ...

سه ساله ازدواج کردم بچه میخواد 

ولی من نه 

میدونی چرا 

چون آمادگی ندارم 

چون استرس دارم 

منم دوست دارم مث بقیه دخترایی ک ازدواج کردن شاد باشم مثلا زنگ بزنم مامانم بگه همه خوبیم رفتیم گردش یا خرید یا پیش همیم 

واقعا دارم عذاب میکشم 

هربار گوشیم زنگ میخوره دست و پام میلرزه