2777
2789
عنوان

بیبی چک مدیکور و هاله

2349 بازدید | 28 پست

دوستان من سه تا مدیکور زدم ۳ تا هاله کم داشتن،حالا شنیدم ک خیلی ها راضی نبودن از مدیکور میگن مثبت کاذبه،ب نظر شما چی؟ فردا میخوام برم آزمایش شوهرم هم گف اخر شب ک از سرکار اومد برام بیبی ی نمونه دیگه میخره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از موعدت گذشته؟بنظر من دو روز صبر کن دوباره بزن اگ پررنگ تر شد برو الان اگ مثبتم باشه بتات پایینه مجبور میشی دوباره تکرار کنی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

نه بارداری صدرصد

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊
از موعدت گذشته؟بنظر من دو روز صبر کن دوباره بزن اگ پررنگ تر شد برو الان اگ مثبتم باشه بتات پایینه مج ...

اره عزیزم دو سه روزه

پدرم در اومده ی هفته با درد پریودی،ولی پریود نمیشم 

تو تاپیک قبلیتم بودم گفتم که مثبته استرس نداشته باش 

منم مدیکور زدم کلا اولش منفی بود بعد با تاخیر زیاد هاله خیلی کمرنگ داشت وروزای بعدم که تکرار کردم هاله یه خورده سریعتر میفتاد وبعدم ازمایش دادم ومثبت بود

دو دقیقه بعد هاله انداخت

من که بیشتر از مدیکور استفاده کردم منفی و مثبتشم درست در اومد اگه بعد دو دقیقه هاله صورتی کم رنگم داشته بارداری

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
تو تاپیک قبلیتم بودم گفتم که مثبته استرس نداشته باش  منم مدیکور زدم کلا اولش منفی بود بعد با ت ...

وای قربونت بشم دارم میمیرم از استرس،هم میخوام بچه هم نمیخوام🤣

نمیدونم با خودم چند چندم🥺

وای قربونت بشم دارم میمیرم از استرس،هم میخوام بچه هم نمیخوام🤣 نمیدونم با خودم چند چندم🥺

خدا نکنه مامان خانومی مبارکت باشه فقط برا مامانم دعا کن خوب بشه حالش🙏

ببین من مطمئنم برو ازمایش بده بنظرمن گل پسر تو راه داری 😉

واقعا نرم آزمایش؟  نمیتونم صبر کنم مطمئنم  حالا از استرس تا صبح بیدارم

اگ واقعا نمیتونی صبر کنی برو اینجوری تکلیفت روشن میشه فقط اگ گفتن بتا پایینه نترس چون زود رفتی اینطوریه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
خدا نکنه مامان خانومی مبارکت باشه فقط برا مامانم دعا کن خوب بشه حالش🙏  ببین من مطمئنم برو ازم ...

عزیزم منم مامانم چند وقت پیش کرونا گرفت خیلی اذیت شدم از استرس و ناراحتی 

از من و همسرم گرفت متاسفانه 

چون جونمون ب مامانم بند بود همش بهمون میرسید،میومد خونمونو تمیز میکرد ما ک نمیتونسیم تکون بخوریم از درد 

بعد ما خوب شدیم مامانم افتاد 

واقعا هیچکس جای مادر رو نمیگیره 

خدا انشالله سایه همه پدر و مادرا رو بالا سر بچه هاشون حفظ کنه مادر شما هم انشاالله سالم و سلامت باشن زود زود خوب بشن 

۱۰۰ صلوات میفرستم براشون⁦❤️⁩⁦❤️⁩