2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی یا الکی شک کردی فقط 🤔 مدرکی داری 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

خیانت داریم ازنوعهای مختلف شوهرمن متوجه شدم تریاک میکشه یه برادرداره اومده بود خونمون داشت میکشید از اون روز ب بعد متوجه خورده سیاها شدم چند بار هم بو مبمود هی زیر بار نمیرف میگف 

من پسرم دومم 1.5 شه . اولین بار تو ماشین نشسته بودیم زنک زد صداش کلفت بود گفتم دوستشه گفت چرا امروز نیومدی کفت برف باریده گفت برف بباره مگه راه هارو بستن خیلی صمیمی حرف زد و قطع کرد گفتم این خانم کی بود حق به جانب رفت خونه ی باباش و ما طبقه ی بالاشون زندگی میکنیم که به من تهمت میزنه این خانم عبدلعی 50 ستلشه اونم کفتن به خرفش گوش نده برو اژانس کارتو بکن منم گفتم شاید اشتباه کردم گفتم حق باتوه 

هی تفره میره من هر بار لا یه بهونه ای گول میزنه استار ببخش نمیتونم تا پیک بزنم . برادرش فقط یبار اومده خونمون زیاد رابطه نداره خودش هم اون پیره ازش گدشته منم عین اسکولا اول باور کردم دروعاشو

حالا من ساده اسمشو ذخیره کرده بودم قبلا اصلا یادم نبود درگیر خودم بودم دوران بارداری سختی داشتم و بچمم تازه دنیا اومده بود رفلاکس داشت اصلا وقت اینکارارو نداشتم جالب اونجاست اونم شماره منو ذهیره کرده بود چون وضعیت های منو میدید

من پسرم دومم 1.5 شه . اولین بار تو ماشین نشسته بودیم زنک زد صداش کلفت بود گفتم دوستشه گفت چرا امروز ...

اخ که چقد خودمونو اینجوری راضی میکردیم چقد حقیقت و واقعیت چشم پوشی کردیم درکت می‌کنم 

دعا و سرکتاب بدون هزینه نیازی نیست برای دعا گرفتن هزینه های هنگفتی کنید mit.r_a32com@ پیج اینستاش هست                                                     

کار کمی نیست نمیدونم چرا یه بخاری از خودم براش نتونستم نشون بدم . جرات نکنخ سمت این چیزا بره هنوز اویلش هست . میگه ب جای اینکه خودتو بزنی ب تدیدن تا نرم بیرون بکشم واقعا موندم ادم اسکول ک میگن منم چطور بهش رو دادم ک همچین ازم سوایتفاده میکنه دو روز بهش خندیدم بعدش هی تیکه میپرونم هی طعنه می نم پسر ۷ سالم قشنگ فهمیده منطورم چیه. نمیدونم خودمو تحمل کنم یا انو هی گولم میزنه 

منم گفتم حتما شوهرم تو برنامه دیوار چیزی خریده اسمشو ذخیره کرده اخه چن تا وسیله داشتیم اونجا فروختیم  همیشه عکس خودشو شوهرش و پسرش رو میذاشت و جواب وضعیت هارو میداد یه بار پیام داد که بیا باهم دوست بشیم شوهرم گفت حق نداری این کیه حذفش کن همونجا گرفتم کار خود اقاست

منم گفتم حتما شوهرم تو برنامه دیوار چیزی خریده اسمشو ذخیره کرده اخه چن تا وسیله داشتیم اونجا فروختیم ...

چی لگم این دوره زمونه خبانت زیاد شده فقط مثل من اروم ازش نگدر همچین اتیشی بسوزون تا ازت حساب ببره .نه مثل من بگه تو اگه سیاست داشتی ب روم نمیاوردی تریاک میکشم تا باعث نشه برم بیرون