2777
2789

سلام دوستان میشه نظر خودتون رو بگید واقعا به کمکتون نیاز دارم 

من سال ۹۸با ی آقایی دوست شدم که فامیلامون هستند و تا ی مدت رابطه امون خوب بود اما بعد از ی مدت بهانه گیری کردند و جدا شدند تا تابستان ۹۹ که برگشتند و اعلام ناراحتی پشیمانی کردند و گفتند که خیلی ناراحت هستند و من هم بخاطر علاقه ای که داشتم و هنوز فراموش نکرده بودمشون قبول کردم باز برگردند اما باز تا آخر تابستان جدا شدند من هم دیگه کامل فراموش کردم و دیگه پیگیرشون نشدم .

امسال هم بعد از حدود یکسال باز برگشتند و گفتند که من و دوست دارند و میخواند ازدواج کنند ولی من علاقه ای به اون صورت بهشون ندارم وتو رودروایسی مجبور شدم باهاشون صحبت کنم از ی طرف هم بردارم اطلاع دارند از قضیه بنظرتون من چیکار کنم جدا شم یا به رابطه ادامه بدم ؟؟؟

ممنون میشم کمکم کنید 🙏♥️🌸

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت آدمی ک دو بار پست زده آدم زندگیه؟؟؟؟

اصلا اون دوبار دلایلش منطقی بود؟

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
بلاک

خودممم تو همین فکرم اخه میاد اولش قربون صدقه بعد میزنه رو کانال بی محلی 😐

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

معلومه جدا شو تا طرف ولش کرده باز اومده سراغ تو مگه ساده باشی باهاش ازدواج کنی

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
از ادم دمدمی مزاج بترس

برای هیچی مهم نیست درسته ؟

به نظرت آدمی ک دو بار پست زده آدم زندگیه؟؟؟؟ اصلا اون دوبار دلایلش منطقی بود؟

نه عزیزم همش بهانه گیری های الکی و غیر منطقی بود 

نه عزیزم همش بهانه گیری های الکی و غیر منطقی بود 

پس بیخیالش شو...

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
معلومه جدا شو تا طرف ولش کرده باز اومده سراغ تو مگه ساده باشی باهاش ازدواج کنی

منم به همین فکر میکنم منو تو آب نمک میخوابونه میره دور میزنه بعد تابستون بر میگرده 😐

بهش بگو اگه واقعا تصمیمت ازدواجه اگه راست میگی بیا خاستگاری

میگه بعد از عروسی داداشم میام که سال بعد هست 

متوجه منظورت نشدم

منظورم اینکه براش هیچ چیزی مهم نیست ؟میشه بگید مثلا ادمای دمدمی مزاج چجورین 🥺♥️

پس بیخیالش شو...

ممنون عزیزم ♥️☘💖