2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا میشه بیاین خواهش میکنم 🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 30 پست
منم به همین فکر میکنم منو تو آب نمک میخوابونه میره دور میزنه بعد تابستون بر میگرده 😐

اینبار تو پسش بزن تا ضایع بشه 

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
میگه بعد از عروسی داداشم میام که سال بعد هست 

چندسالشه این اقا؟؟

کاملا مشخصه بهونه بخدا

تروخدا تو گول نخور منم عشقم هی رفت و برگشت و اونم میگفت قصدم ازدواجه و اینا اما باز برای بار چندم بازیم داد

ممنون میشم منو تو تاپیک های کنکوری تگ کنید😍❤اگه چالش درس خوندن هم داشتید منو تگ کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینبار تو پسش بزن تا ضایع بشه 

اخه میدونی از ی طرف هم فامیل نزدیک واقعا گیر کردم کاش باز قبول نمیکردم ادمای احساسی خیلی عذاب میکشن   

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
چندسالشه این اقا؟؟ کاملا مشخصه بهونه بخدا تروخدا تو گول نخور منم عشقم هی رفت و برگشت و اونم میگفت ...

۲۷سالش هست 

نمیدونم واقعا من اصلا بهش اعتماد ندارم و نمیدونم چجوری بحث جدایی رو پیش بکشم 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
منظورم اینکه براش هیچ چیزی مهم نیست ؟میشه بگید مثلا ادمای دمدمی مزاج چجورین 🥺♥️

نمیشه روی حرفاشون حساب باز کرد

احساس به عقلشون برتری داره 

ودرکل درهیچ کاری شرکای خوبی نیستند علی الخصوص ازدواج

نمیشه روی حرفاشون حساب باز کرد احساس به عقلشون برتری داره  ودرکل درهیچ کاری شرکای خوبی ...

ممنون عزیزم که راهنماییم کردی بله ایشون هم همینطور هستند و من دیگه بهشون هیچ اطمینانی ندارم ♥️☘🌸

اخه میدونی از ی طرف هم فامیل نزدیک واقعا گیر کردم کاش باز قبول نمیکردم ادمای احساسی خیلی عذاب میکشن ...

چه بهتر قبول کردی اینبار تو ولش کن تا بفهمه چی کشیدی

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
چه بهتر قبول کردی اینبار تو ولش کن تا بفهمه چی کشیدی

باشه عزیزم 😂♥️فدات 😘😻

۲۷سالش هست  نمیدونم واقعا من اصلا بهش اعتماد ندارم و نمیدونم چجوری بحث جدایی رو پیش بکشم

خیلی مستقیم بهش بگو

چرا رودربایستی داری؟؟مگه اون اقا موقع شکستن دلت فکر تو رو کرد؟؟؟

انقد قاطع بهش نه بگو که جرعت نکنه دیگه برگرده

تو با ارزش تر از اونی هستی که کسی بخواد به بازی بگیردت 

بخدا با حرص دارم تایپ میکنم چون این اتفاق هم واسه من افتاده و چون بچه بودم و نادون و عشق آتشین داشتم نتونستم هنوز که هنوزه رفتار درست انجام بدم

تروخدا تو مثل من نباش این باز یکی بهتر پیدا کنه تو رو راحت میزاره کنار

بهش بگو من دیگه قصد دوستی ندارم اگه واسه ازدواج واقعا میخوای سال دیگه بیا جلو نه الان

اگه هم که دیگه حسی بهش نداری خیلی محکم بهش بگو که به دلیل دمدمی مزاجی شما و هی رفت و برگشتتون دیگه اعتمادی ندارم بهت برو پی زندگیت تو به درد من نمیخوری

بزار جرعت نکنه دیگه پیام بده و اذیتت کنه

ممنون میشم منو تو تاپیک های کنکوری تگ کنید😍❤اگه چالش درس خوندن هم داشتید منو تگ کنید 
خیلی مستقیم بهش بگو چرا رودربایستی داری؟؟مگه اون اقا موقع شکستن دلت فکر تو رو کرد؟؟؟ انقد قاطع بهش ...

باشه عزیزم مرسی که راهنماییم کردی منم اوایل خیلی دوستشون داشتم ولی کلا بعد از یکسال دیگه علاقه ای ندارم و باز هم بی محلی میکنند و بنظرم جداشدن بهترین گزینه باشه 

باشه عزیزم مرسی که راهنماییم کردی منم اوایل خیلی دوستشون داشتم ولی کلا بعد از یکسال دیگه علاقه ای ند ...

خیلی عاقلی که همچین تصمیمی گرفتی عزیزم

فقط امضات مربوط به این اقاس یا یکی دیگه؟

خیلی عاقلی که همچین تصمیمی گرفتی عزیزم فقط امضات مربوط به این اقاس یا یکی دیگه؟

بله عزیزدلم .برای همین آقا بود قبلا گذاشته بودم که بهش برسم وقت نکردم بردارم.خوب شد یاد آوری کردی گلم 😘♥️

بله عزیزدلم .برای همین آقا بود قبلا گذاشته بودم که بهش برسم وقت نکردم بردارم.خوب شد یاد آوری کردی گل ...

فداتشم

انشالله بهترینا نصیبت بشه

فداتشم انشالله بهترینا نصیبت بشه

ممنون عزیزم همچنین ♥️