2777
2789
عنوان

شوهرم گفت اگه میتونی برو تا ببین چطور به گوه خوردن میندازمت

| مشاهده متن کامل بحث + 3190 بازدید | 106 پست
بارها شده مادرش خواهراش یه چیزیو دروغ گفتن ثابتم کردم باز دو روز بعد با یه تماس مامانش میکه تو دروغ ...

خانوادت چکارمیکنند مشکلات و بایدبهشون بگی حل کنند چرابه پدرمادرت نمیگی بگو درجریان باشن بگو مامان بابایابرادرخاهرباهام خوب نیست گیرمیده بهم الکی تا یکم تاثیر کنه همین نمیگی خودش یک مشکله ازخودت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری بگذرونم؟

همین طور مثله الان باهاش کناربیا مراعات کن حالشو کسایی ازخانواد خودت دعوت کن یکی دوروزی پیشت توخانه باشن خاهریادخترخاله یاکسی که باهات ازخانوادت جوره تارفتارخوب انها هم باهات ببینه تغیرمیکنه

همین طور مثله الان باهاش کناربیا مراعات کن حالشو کسایی ازخانواد خودت دعوت کن یکی دوروزی پیشت توخانه ...

اتقدر بد برخورد میکنه با من کسی رفت و امد نمیکنه میگن شوهرامون یاد میگیرن بعد این میگه تو اداب معاشرت بلد نیستی همه از تو بدشون میاد

اتقدر بد برخورد میکنه با من کسی رفت و امد نمیکنه میگن شوهرامون یاد میگیرن بعد این میگه تو اداب معاشر ...

درامد شوهرت خوب هست مثلابدترین نوع رفتارش چی بود باهات تاحالا حرفاشو اروم میزنه یابادادو فریاد میکشه

درامد شوهرت خوب هست مثلابدترین نوع رفتارش چی بود باهات تاحالا حرفاشو اروم میزنه یابادادو فریاد میکشه

اره خداروشکر خوبه 

دادم نزنه توهینو داره خیلی توهین میکنه بهم 

بدترینش یه شب منو کتک زد انداخت بیرون دخترمم نداد بهم 

اره خداروشکر خوبه  دادم نزنه توهینو داره خیلی توهین میکنه بهم  بدترینش یه شب منو کتک زد ...

واقعا راست میگی کتک زدانداخت توکوچه تاصبح کجارفتی چطوربرگشتی امددنبالت کدوم شهرزندگی میکنی که اینطور مردی توش هست 

اره خداروشکر خوبه  دادم نزنه توهینو داره خیلی توهین میکنه بهم  بدترینش یه شب منو کتک زد ...

واقعا راست میگی کتک زدانداخت توکوچه تاصبح کجارفتی چطوربرگشتی امددنبالت کدوم شهرزندگی میکنی که اینطور مردی توش هست پولم که داره پس مشکل بی پولی نیست

نه یه داداش ۱۴ ساله دارم فقط اردبیلی بابا ننه اش

ترک پ خودشم اگرمن ک نمیدونم خودتم اذیتش نمیکنی.چطورتحملش میکنی اینو اخی گناداری داداشتم که کوچیکه نمازم میخونی یکم صبرکن ببین چی میشه چندسال این رفتارشه به دادگاه چیزی نمیخاهی دادخاستی بدی شایدادم بشه بترسونیش ازطلاق دادگاه دعامیکنم برات مشکلت حل بشه