2777
2789
عنوان

شوهرم گفت اگه میتونی برو تا ببین چطور به گوه خوردن میندازمت

| مشاهده متن کامل بحث + 3190 بازدید | 106 پست
سی و سه  یک زن فوقالعاده موفق که بس که زده تو سرم جلوش خرد شدم و اعتماد به نفس ندارم  تا ...

اون چندسالشه کارش چیه باخانوادش مشکلی نداشتن قبلایعنی تواونو اذیت هیچ نکردی بعداینقدرتوراخوردکرده اون چندساله اینطوره باهات قبلا خوب بود باهات تایپیک قبلتو اگرپیداکردم میخونم تازامدم بلدنیستم چجوره اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون چندسالشه کارش چیه باخانوادش مشکلی نداشتن قبلایعنی تواونو اذیت هیچ نکردی بعداینقدرتوراخوردکرده او ...

سی و چهار 

تو کار دارو 

خانواده اش از روز اول باهام مشکل داشتن و نمیخواستم شوهرم با اصرار و جنگ و جدل خواسته منو 

نه اصلا اینطور نبود اینطور شد

سی و چهار  تو کار دارو  خانواده اش از روز اول باهام مشکل داشتن و نمیخواستم شوهرم با اصرا ...

چندوقته اینطوره اولین بارسرچی بودمشکلی نداره گیرش باشه که عصبیش کنه بابقیه افرادخوبه یکم دعاکن خداهم کمکت میکنه

مشکل همیشه سر خانواده اشه

سرانها بهت گیرمیده مثلامیگه توجه بهشون نمیکنی یاچیزدیگه میگه یامثلاخانوادش به توچیزی بدمیگن اونم بعدطرفشون میشه که اشتباه توبوده اگردوست داره که نبایداینطوری کنه خانوادش بجزپدرمادر کیو داره خاهربرادر خب نبایداذیتت کنه بایدارزش برات بزاره یک چیزی این وسط تداخل میکنه باعث درگیریه نمیفهمم چیه حالا

سرانها بهت گیرمیده مثلامیگه توجه بهشون نمیکنی یاچیزدیگه میگه یامثلاخانوادش به توچیزی بدمیگن اونم بعد ...

بارها شده مادرش خواهراش یه چیزیو دروغ گفتن ثابتم کردم باز دو روز بعد با یه تماس مامانش میکه تو دروغ میگی