2777
2789
عنوان

وای خدا

144 بازدید | 22 پست

یه چند وقتیه یه مسئله ای خیلی رو مخمه لطفا نظربدین.

من یه مدتی میشه که خیلی نسبت به قبل تغییرکردم موهامورنگ کردم و اینا چندین نفره که قبلا خیلی باهام دوست بودن منو میبینن یجوری باهام بدمیحرفن و زیر چشی نگا میکنن و اینا و بعد نظر میپرسم راجب قیافم یجوری تفره میرن یکی از دوستام گفت دلیلش حسودیه بنظرشما ادم چطور میتونه بدون اینکه کاری کنی عوض شه اونم ن ینفر ن دونفر کع قبلا خیلیم باهم جور بودیم واقعا کلافه ام همه یجور بدی نگام میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی تغییراتت تو اخلاقت نبوده؟چون ظاهرتو عوض کردی حس غرور پیدا نکردی نسبت به اونا؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

خب شاید از نظر اونا خوب نیست مدل جدیدت ولی نمیتونن بهت بگن واسه همین این حرکات رو انجام میدن 

شاید دلیل طفره رفتنشون هم همین باشه

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
شاید یه حرفی راجبت شنیدن کسی چیزی گفته

نه آخه کاری نکردم ک بخودم شک داشته باشم😐یکیشون مامانش اومده بود پیش مامانم گفته بود والا من دخترم گفته الی مورنگ کرده منم میخام گفتم غلط نکن😐ینی چی این حرفاینی دختر تو کاربدی کرده مگه جرمع😐