2777
2789

من واقعا چرا اینجوری هستم نمیتونم راحت حرفمو بزنم و خیلی خشک هستم و آدم نرمی نیستم منظورم رفتارم هم خودمو عذاب میدم هن طرف مقابلمو با همه دشمنی دارم

خودم خیلی عذاب میکشم اصلا سیاست ندارم دلم خیلی نازکه کاش هیچوقت بدنیا نمیومدم انگاری ساخته نشدم واسه این دنیا .هرچی تو دلمه نمیتونم به راحتی به زبان بیارم کلا مشکل رفتار و گفتن دارم 

چیکار کنم به مرور زندگیمو هم خراب میکنم با هیچکس اخلاقم جور در نمیاد دور خودم هسار کشیدم و از همه دورم واقعا نمیچسبه بهم.

دلم واسه شوهرم میسوزه اون عاشق حرف زدن پرسیدن و من اصلا نمیدونم چی بگم میبینی خوابم میاد یا حوصلم نمیکشه یا سرم درد میکنه و اون هم عاشق حرف زدن و انرژی صحبت کردن منم بلد نیستم میبینی آخرش دعوا میشه 

کلا مشکلم با همه اینجوریه راحت نمیتونم حرفمو بزنم

و شوهرمم ماشالله با انرژی اهل صحبت کردن ولی من تنبل و درون‌گرا 

میترسم اینجوری از دستش بدم 

پسر خوبیه ولی خیلی به جزئیات حساسه میگه تمام هر اتفاق روزمره رو بگو منم یاد میره یا حوصلم نمیکشه که اونم اگر بعدا بفهمه دعوا میه فکر میکنه ازش پنهان میکنم 

من دوستش دارم کاش بتونم خودمو درست کنم ولی نمیشه انگاری یه چیزی نمیزاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اول یه چکاپ کامل بده ببین بدنت در چه حاله باور می کنی ممکنه کمبود یه ویتامین روی خلق و خوی ما انقدر تاثیر بذاره که ما فکر کنیم واقعا شخصیتمون ایراد داره؟ اگر مشکل این نبود شروع کن به ورزش کردن و پادکست خودشناسی گوش دادن. گوشی رو هم یه مدت به کمترین میزان ممکن استفاده کن ذهنت که شفاف تر شد می بینی که شاید واقعا درونگرا و تنبل نیستی بلکه دچار مه مغزی شدی و اینطوری میتونی برطرفش کنی

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

عزیزم مشکلت درونگرایی نیست 

چون منم درونگرام اما خیلی احساساتی رفتار می‌کنم و آدم‌ها رو دوست دارم

با همه گرم نمی‌گیرم اما وقتی یکی بهم نزدیکه خیلی بهش محبت می‌کنم و هواشو دارم

احتمالا تو بچگی تو محیط نامناسب و با کمبود عشق بزرگ شدی، بعدش هم به جای تلاش بیشتر برای کسب محبت انتخاب کردی که کلا بیخیالش بشی و سرد باشی.

اگه تونستی حتما مشاوره برو

کتاب روانشناسی بخون

سریال کره‌ای نگاه کن خخخ اینا خیلی آدم رو رمانتیک و ظریف می‌کنن

به شوهرت بگو که میخوای چیکار کنی، ازش بخواه کمکت کنه و بهت یاد بده

راه درازی در پیش داری اما مطمئن باش روز به روز قراره بهتر از قبل بشی و تهش شیرین‌ترین خانم دنیا میشی

اصلا ناامید نشو از خودت

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

عهه چ منی😄😁 اینجوری بهش نگاه نکرده بودم ک خیلی غیر عادیم و عذاب اور باشه برام 

هر کس ی شخصیتی داره دیگ من مثلا خیلی خون گرم و اهل معاشرت نیستم چون حساسم دایره ارتباطم شده خانوادم و یک دوست همین دیگ با کسی ارتباط ندارم 

اهل مهمونی و جای شلوغ مثل عروسی نیستم برعکس شوهرم عاشق مهمونی و ارتباط با هر ادمیه حتی ادمای سمی 😄

خودمم اکثرا دیگ تا شوهرم برسه خونه همه انرژی و حوصلم تموم شده چون شب میرسه دیگ و هرچی میگ چ خبر تعریف کن من حرفی ندارم میگم هیچی😄

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

حالا ما برعکس...منم درونگرام اما شوهرم بی نهایت درونگراس

بشدددت کم حرف و آرومه...اصلا از اتفاقات روزمره محل کار و بیرون و...واسم حرف نمیزنه البته نه اینکه بخاد پنهون کاری کنه کلا مدل رفتارش اینجوریه

خیلی بی حاشیه و آرومه....پشت سر هیچکس حرف نمیزنه 

دیگه عادت کردم

شوهرتونم باید شما رو همینجور که هستین بپذیره احتمالا اطرافیان خیلی به رفتارتون گیر میدن که باعث تنفر از خودتون شده