2777
2789
عنوان

قانون جدید مهریع باا زن مث ی حیوون برخورد کرده درواقع

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 81 پست
به نظرم که فعلا یه پیشرفت هست قبلا کلا اجازه طلاق با مرد بود الان طرف می تونه مهریه رو ببخشه و طلاق ...

چته یکم ب کلت فشار بیاری بد نیس. فک کن تولشو ب شکم بکشی هیکلت از هفتصدجا بترکه نگاه ی زن درجامعه بعنوان مطلقه درخانواده وجامعه واونهمه زحمت و اخرسر توفم کف دستت نندازع چکاریه شوهرکنی اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز تصویب نکردن که فقط تو مجلس مطرح شده 

من ربطشو به حیوون تشبیه کردن نفهمیدم دارن قانون به نفع مرد میکنن  و بی عدالتی میکنن در این شکی نیست اما من تحقییری ندیدم تو این قانون

ی چیزایی میگینقبلا حتی اگ خانم میگفت مهریه تمیخوام طلاقم بده برم شوهره اگ میخواست نمیداد طلاق اذیتش ...

چند سال پیش پشت در مطب دکتر نشسته بودم یه خانومی بود می گفت شوهرم معتاد هست چند ساله ازش دارم جدا زندگی می کنم هر چی می رم دادگاه شوهرم طلاقم نمی ده  می گفت قاضی هم می گه باید باهاش زندگی کنی.  می گفت هر چی می گم چند ساله اصلا من جدا دارم زندگی می کنم و خودم کار می کنم و خرجم می دم کسی توجه نمی کنه 

بعد می گفت چند ساله دارم داروی افسردگی مصرف می کنم 

به نظرم برای همچین زن هایی این قانون خیلی هم خوبه 

اخه می گن مهریه !  خیلی ها هستن طرف اصلا معتاد و مشکل دار هست و پولی نداره که مهریه بده.  حداقل زن بتونه طلاق بگیره و بره

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

چند سال پیش پشت در مطب دکتر نشسته بودم یه خانومی بود می گفت شوهرم معتاد هست چند ساله ازش دارم جدا زن ...

اره همون منم اینو میگم هر چقدم کوچیک باشع خلاصه ب نفع خانماس

چند سال پیش پشت در مطب دکتر نشسته بودم یه خانومی بود می گفت شوهرم معتاد هست چند ساله ازش دارم جدا زن ...

این ی خالی بندیه چون اگ معتاد باشع و ثابت کنی راحت قانون طلاقتو میگیره

یکی از فامیلامون یک مبلغ گنده مهریه داشت همین چند ماه پیش گرفت البته مرد اذیتش می‌کرد محدودش می‌کرد این رفت دادخواست طلاق داد کلی گفت اکه مهریمو بدی برمیگردم نزدیک ۱۰ میلیارد پول گرفت 

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

چون فهمت نمیرسه ببخشیذ

اینکه هنوز دادگاه تصویب نکرده و شما داره پارچه هرکسی که نظر مخالف شمارو داره رو میگیری ربطی به فهم من نداره به وضعیت روحی و روانی شما مربوطه😊

یکی از فامیلامون یک مبلغ گنده مهریه داشت همین چند ماه پیش گرفت البته مرد اذیتش می‌کرد محدودش می‌کرد ...

مهریه حق زنه 

تولشو ب شکم میکشی بزرگش میکنی

محدود میشی

جامعه و خانواده زن بعد طلاق نگاه های بدی ب زن دارن

بعد برای زحمتاش در گرو ازادیش ی تفم قرار نیس کف دستش بندارن اینو میفهمین یا ن