2777
2789

سلام 

خواهرم سه شنبه۱۹ ام بعداز ظهرواکسن برکت زده 

همون روزم تست کرونا داد که گفتن منفیه ولی یه درصد تو خونش عفونت بوده 

اما واکسن و براش زدن 

از دیروز میگه خیلی عرق میکنم گر میگیره بعد سینه اشم سنگین شده میگه حالم خوب نیست 

عوارض واکسنه یا خدای ناکرده کروناس؟؟؟

خواهرم شهر غریبه توروخدا دعاکنید طوریش نشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوارص واکسن تا دوهفته هم ممکنه طول بکشه 

بعصیا بی علامت بعضیا علامت دارن

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

به من گفت نا دو روز طبیعیه اینطوری بشی ولی روز سوم شد نه منو و مامانم و دوستم زدیم هیچ علائمی نداشنیم این تستای کرونا هم فقط 60درصد احتمال درست بودنش هست خوب تقویتش کتین

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
به من گفت نا دو روز طبیعیه اینطوری بشی ولی روز سوم شد نه منو و مامانم و دوستم زدیم هیچ علائمی نداشنی ...

الان امروز روز سومه واکسن زده از دیروز حالش بده 

شهر غریبه متاسفانه اونجاهم امکانات صفررر 

الان امروز روز سومه واکسن زده از دیروز حالش بده  شهر غریبه متاسفانه اونجاهم امکانات صفرر ...

حتما بهش بگین بره دکتر چون تاکید داشتن تا دوروز فقط طبیعیه احتمالداره خواهرت کرونا داشته واکسنم زده اینطوری شده باشه شایدم از اینا باشه که حساسیت دارن ولی حتما دکتر بره نگه بخاطر واکسنه چون اگه بود خودشون نمیگفتن روز سوم شد برید دکتر انشالله که حالش خوب بشه به حق این روزا

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

اگه ادامه دار شد زود برید حجامتش کنید

هفته اول طبیعیه عوارضش

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔
سلام خواهرتون بهتر شدند؟ من هم چهارشنبه واکسن برکت زدم دیروز عوارضی شبیه خواهرتون داشتم، امروز بهترم

تب که دیگه نداره اما علائم کروناس 

چون دیشب شوهرشم تب کرده متاسفانه 

امروز رفتن آزمایش بدن 

احتمال99درصد کروناس😔