2777
2789

اردن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بگم   

کرم لایه بردار تراست

اینقد دیشب تاحالا گفتم تعلیقم نکنن یوقت  

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

هربار قبل حموم پماد ویتامینA+D یا وازلین بزن بعدش برو حمام و با کیسه و سفید آب بکش بهش - چندین بار ک این کارو بکنی سفید میشن و رنگش روشن میشه - بعد از حمام هم با مرطوب کننده چربش کن و کمتر از تاپ و شلوارک استفاده کنید ک سر زانو ها و آرنج سیاه نشه

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
جدی😂 خوبه؟ استفاده کردی؟ چقد طول میکشه جواب بده؟ مثلا ی ماهِ روشن میکنه؟

مشتری دادیم راضی بوده مشتری شو تخفیف میدم  

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

مرسی خودت استفاده کردی؟ چ مدت استفاده کنم جواب میده؟

من ن ولی خالم ک استفاده کرد الان دوماهه خوب بوده

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چنده خانم فروشنده؟😂

الهی شکرررررر یکی قیمت خواس همه فلنگو میبستن بیا دخترم بیا بشین پهلو خودم تا برم نگاه کنم برات بیام