2777
2789

ای خدایا شکررررررت سرصبحی دلم بازشد با این تاپیک😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ان‌شاءالله مبارکت باشه مامان خانممممممم😍😍😍😍 ان‌شاءالله ان‌شاءالله ان‌شاءالله ان‌شاءالله ان‌شاءالله سالم و سلامت بغلش بگیری و صالح و نامدار باشه😍😍😍😍

آخخخخخیییییش. جیگرم حال اومد😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای خدایا شکررررررت سرصبحی دلم بازشد با این تاپیک😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ان‌شاءالله مبا ...

عزیزمی خیلی ممنون خاهری ایشالله به همه آرزو هات برسی قربونت برم

مبارک باشه تبریک میگم خدا حفظش کنه براتون 😍😍😍

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم