2777
2789

من‌میخوام یه سیم کارت مخفیانه( از شوهرم) بخرم شوهرم ی سیم کارت ب نام من تو گوشیش داره میترسم ب سیم کارته پیام بره 

اخه قبلا دبدم پیام میره فلان شماره ب نام شما ثبت شده 

این پیام واسه همه سیم کارتا میره؟ایرانسل

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کد ملی و میفرسته میزنه در فلان ساعت یه سیم کارت با شماره ی .......با کدملی شما درسیستم مثلا ایرانسل ثبت شد 

golesham سابق تعلیقی ام عضویت خودت مبارک  لطفاباقدزیر۱۸۰بدنسازنشیدشهرپرشده از مربعهای1×1    
من ۸ تا خط دارم فقط به یکیشون اس میاد که اول از همه ثبت کرده بودم.به بقیه نمیاد.

🥺🤣یاخدا 

برای خطایی که فعال باشن میره 

golesham سابق تعلیقی ام عضویت خودت مبارک  لطفاباقدزیر۱۸۰بدنسازنشیدشهرپرشده از مربعهای1×1    
اره صد در صد میره مطمعن نکن دختر چرا میخوای با زندگیت بازی کنی ارزش نداره❤❤❤

اخه یه سیم کارت تو ماشینمون پیدا کردم (اون کارتشو ها)شنارشو برداشتم تلگرام داره مال شوهرمه یه دفه ام ی گوشی تو ماشین دیدم شوهرم بود نتونستم بردارم ب روش نیاوردم میخواست بگه مال رفیقمه ک جامونده قطعاااا 

حالا میخوام بهش زنگ بزنم ببینم خودشه یا نه

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔