تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 عنوان داریم به کجا میریم آدما مث برگ درخت میریزن 431 بازدید | 33 پست ای خدا مگه این کشور چ گناهی کرده چرا عزیزامون هنرمندان به درد بخورا دارن میرن خیلی دلم گرفته کرونا همه جا رو گرفته قبرستون دیگه جا نداره 🖤😔 خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸 1400/05/22 | 02:43 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
brown_eyes عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 5960 بسههه ساییدین این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
sahel_tofan عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 337 الهم عجل لولیک الفرج خدایا خودت مراقب عزیز ترینم همسر مهربونم باش❤🙏
لیوای__آکرمن عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 5398 چیزی نمیگم چون زبان سرخ سر سبز میدهد بر بادوگرنه حرف برا گفتن زیاده 🌧🕯🤍
شوکا۶۷ عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11446 مردن ک مردن ب ما چ اینو امشب یکی اینجا گفت 😧باور میکنم چون کامنت بعد از کامنت شمارو خوندم برگام ریخت از حس نوع دوستی یک سری ها😐عده زیادی از مردم یا خیلی بی اهمیت هستن یا خیلی دلسنگ توام قاتلی میدونی چرا؟ چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی . قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....
ترنج_torang عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 5614 من نی نی یار دعوام کرده (چون ی سریا ک انگار از مرگ بقیه خوشحالن واسم گزارش زدن😏)پس سکوت میکنم چرا ک سیمکارت دیگه ای ندارم😂🤚 واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
ترنج_torang عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 5614 بابای من بیمارستان بستریه عمل قلب داره من جرات نکردم برم ببینمش فقط زنگ میزنم بهش🥺کاش ی عده درک و شعورشون برسه نرن مهمونی و مسافرت واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 😧 باور میکنم چون کامنت بعد از کامنت شمارو خوندم برگام ریخت از حس نوع دوستی یک سری ها 😐 عده زیاد ... عزیزم اینا که این مدلی کامنت میزارن بچه مچه هستن بهتره جوابشون ندی خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
asheghe_baran عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 12635 😧 باور میکنم چون کامنت بعد از کامنت شمارو خوندم برگام ریخت از حس نوع دوستی یک سری ها 😐 عده زیاد ... از وقتی اینو گفت نمیدونم اون درست گفته یا من آدم بدی هستم دلم میسوزه 😐😐😯
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 بابای من بیمارستان بستریه عمل قلب داره من جرات نکردم برم ببینمش فقط زنگ میزنم بهش🥺کاش ی عده درک و ش ... خدا شفا بده من دیگه واقعا دلم شکسته هر چی صفحه گوشیم باز میکنم خبر مرگ یکی خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
شوکا۶۷ عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11446 از وقتی اینو گفت نمیدونم اون درست گفته یا من آدم بدی هستم دلم میسوزه 😐😐😯 قطعا شما خیلییییی خیلیییییی خیلییییی انسانتر از اون شخص هستی توام قاتلی میدونی چرا؟ چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی . قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....
بی_نام11 عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3141 هیچ حرفی برای گفتن ندارم جز این شعر ابتهاج که میگه: در پیچ و تابِ این شب بن بست بنگر چه جان های گرامی رفته اند از دست... و سرانجام در برابر همه چشمها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشمهایی که دزدها را دیده بود.
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 من بچه نیستم ۳۳ سالمه ولی نمیدونم اونی ک اینو گفت چند سالش بود فقط میدونم متاهل بود اینکه نسبت به این روزای سخت بی تفاوت باشی دل سنگ میخواد خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸