2777
2789

ای خدا مگه این کشور چ گناهی کرده چرا عزیزامون هنرمندان به درد بخورا دارن میرن خیلی دلم گرفته کرونا همه جا رو گرفته قبرستون دیگه جا نداره 🖤😔

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردن ک مردن ب ما چ اینو امشب یکی اینجا گفت

😧

باور میکنم چون کامنت بعد از کامنت شمارو خوندم برگام ریخت از حس نوع دوستی یک سری ها

😐

عده زیادی از مردم یا خیلی بی اهمیت هستن یا خیلی دلسنگ

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

من نی نی یار دعوام کرده (چون ی سریا ک انگار از مرگ بقیه خوشحالن واسم گزارش زدن😏)پس سکوت میکنم چرا ک سیمکارت دیگه ای ندارم😂🤚

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

بابای من بیمارستان بستریه عمل قلب داره من جرات نکردم برم ببینمش فقط زنگ میزنم بهش🥺کاش ی عده درک و شعورشون برسه نرن مهمونی و مسافرت

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
😧 باور میکنم چون کامنت بعد از کامنت شمارو خوندم برگام ریخت از حس نوع دوستی یک سری ها 😐 عده زیاد ...

عزیزم اینا که این مدلی کامنت میزارن بچه مچه هستن بهتره جوابشون ندی 

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
بابای من بیمارستان بستریه عمل قلب داره من جرات نکردم برم ببینمش فقط زنگ میزنم بهش🥺کاش ی عده درک و ش ...

خدا شفا بده من دیگه واقعا دلم شکسته هر چی صفحه گوشیم باز میکنم خبر مرگ یکی 

از وقتی اینو گفت نمیدونم اون درست گفته یا من آدم بدی هستم دلم میسوزه 😐😐😯

قطعا شما خیلییییی خیلیییییی خیلییییی  انسانتر از اون شخص هستی

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

هیچ حرفی برای گفتن ندارم جز این شعر ابتهاج که میگه: 

در پیچ و تابِ این شب بن بست

بنگر چه جان های گرامی رفته اند از دست...

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.
من بچه نیستم ۳۳ سالمه ولی نمیدونم اونی ک اینو گفت چند سالش بود فقط میدونم متاهل بود

اینکه نسبت به این روزای سخت بی تفاوت باشی دل سنگ میخواد