2777
2789
حضانت بچه  و گرفتی؟  حق طلاق نداد؟  الان باز کتک میزنه و به کاراش ادامه میده؟

بچه ندارم ولی گفتم اگ یه روز بچه دار بشم بمیرمم نمیذارم ادمای خدانترسی مث خوانواده شوهرم به بچم دست بزنن برای همین حضانت گرفتم

حق طلاق نداد

اره به کارهاش ادامه داد دفعه قبل توافقی بود ولی الان مهریمو اجرا گذاشنم 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نداد مشاورمونم تائید کرد حق طلاقو توصیه نمیکنم و به من گفت تو شوهرتودوس نداری و این پافشاری برای حق ...

مشاوره غلط کرد منم این اشتباه و کردم بدون حق طلاق برگشتم باز به سال نرسیده به مشکل حادتری برخوردیم اصلا قبول نکن

بچه ندارم ولی گفتم اگ یه روز بچه دار بشم بمیرمم نمیذارم ادمای خدانترسی مث خوانواده شوهرم به بچم دست ...

اخه گفتن باید بچه داشته باشی تا بتونی حضانتو بگیری 

شوهر منم حق طلوقو بهم نمیده بالاتر بخون نوشتم مشاوره چی گفت بهم

من رفتم تا جلسه اخر دادگاه حتی قاضی طرف من بود... ولی برگشتم و زندگیم خوب شد.... شوهرم دادخواست داده بود .... سوره بقره خوندم خداروشکر مشکلاتمون حل شد 

مرغ باغ ملکوتم 🕊🕊🕊نی ام از عالم خاک🌿☘دوسه روزی قغسی ساخته اند از بدنم🍃🍃
اخه گفتن باید بچه داشته باشی تا بتونی حضانتو بگیری  شوهر منم حق طلوقو بهم نمیده بالاتر بخون نو ...

بعضی از مشاورا حرف الکی زیاد میزنن گوش نده حتما مشاورم زن بوده درسته؟

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

من مشکلم بیشتر با خانواده اش بود.شرطم این بود که خونمونو عوض کنه ودور شیم ازشون وخودشم سخت گیر بود مثلا بیرون نمیذاشت برم که خودشو اصلاح کرد

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

من تا چند هفته پیش قصد داشتم سر دخالت مادرشوهرم جدا شم شوهرم روم دست بلند کرد

اما زنگ زدم مشاوز ی مقدار راهنمایی کرد دارم ویس های مشاوره گوش میدم همسرداری مهارت گفتگو ووو

من خیلی تغییر دادم دیدم شوهرمم رفتارش داره کم کم تغییر میکنه... توکل بخدا کردم بخاطر بچه ام

چون آسیب طلاق هم خیلیه پسرم بشدت به باباش وابسته ست 

از اونورم جدا شم من مامانم وسواسیه غر غر زیاد داره پا گذاشته تو سن بخواد دو روز کمک کنه من برم سرکاری چیزی به ماه نکشیده مغزمد بدتر میخوره بعد اینقدر میگه بچه اینطور کرد اونطور کرد از چشم میوفته، چون مادر خودمو میشناسم وسواس فکری عملیه

دیگه پس انرژی بزارم برا زندگی مشترک فک کنم بهتره

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
بعضی از مشاورا حرف الکی زیاد میزنن گوش نده حتما مشاورم زن بوده درسته؟

اره 

خودشم معرفی کرد بهم مشاوره رو 

میگم نکنه کلا طرف اون بوده خواسته منو راضی کنه بدون حق طلاق برگردم

چ بد متاسفم دوستم چرا؟ 

دست بزن و شکاکه و فحش و تهمت هاشم ک از صدتا کتک دردش بیشتره خیلی به من و خوانوادم بی احترامی میکنه. خونوادش از مادر و عروساشون و خواهراش بگیر تا بچه برادر و خواهر همه تو کار صیغه کوتاه مدت و منو با اونا مقایسه میکنه منی ک نمازم قضا نمیشه😔

تهدیدم میکنه و دنبال زنای مردم تازگیا فهمیدم رابطه با زن های خیابونی زیاد داشته و داره.. ۱۵۰ میلیون جهیزیه ک مامانم برام خریده و یک ماه نمیشه چیدم نمیده 

بچه ها من یه چیزی ک تو خلوت بهش پی بردم

اینکه هرچی بیشتر لج کنیم یه بحث کش بدیم بدتر

مثلا شوهر من مغرور و غده و لجبازه اصلا نمیشه باهاش بحث کرد فقط باید از در دوستی به کارام برسم

مادرش مثلا دخالت میکنه منم دیدم لج کنم بدتر میکنه منم میرم با روی باز خونشون اما مدیریت میکنم ک چیکار کنم بهم سخت نگذره... بعدم چیزی جلو شوهرم نمبگم دیگه ک بلز مادرش پشتم گفت بهش بگه خجالت بکشه ک ول کنه منو

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید