اره خودشم معرفی کرد بهم مشاوره رو میگم نکنه کلا طرف اون بوده خواسته منو راضی کنه بدون ...
برای من پیش اومده بعد فهمیدم مشاوره قبلا با شوهرم بوده منو برده بود ک بگه من مقصرم بعدش ک فهمیدم گفتم ازت شکایت میکنم و از کار بی کارت میکنم دیگ اعتراف کرد و معذرت خواهی کرد
روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
دست بزن و شکاکه و فحش و تهمت هاشم ک از صدتا کتک دردش بیشتره خیلی به من و خوانوادم بی احترامی میکنه. ...
ای خدا ....میگن کافر همه رو به کیش خود پندارد چون خودشون اینکارن بتو اینارو میگه ای کاش بتونی وکیل پاییه یک بگیری بلکه بتونی دربیاری از چنگشون خدالعنتشون کنه
تواین شبای حسینی بسپار بخدا ان اشااله حل بشه مشکلت برات عم ایجیب و میخونم عزیزم
عصبی بود همیشه .. از این ک تنهایی بخوابه میترسید..حتما باید دستمو میگرفت تا بخوابه..وقتی پسر بچه میدید ک خوشحاله بهش فحش میداد انگار همیشه یک ترس و عقده خاصی داشت
روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
😇😇من دوبار رفتم اول بار ۷ماه باردار بودم دادگاه اینارو میگشتم برگشتم خونه طلاق نگرفتم عوضش خونم ماشینم بی غیرت داد ب مادر و برادرش ب حرص من ک اونا منو میزدن و هزار تا بدبختی دوم بارم رو اونا شد خونه هیوی نمیخرید برای اونا خرج میکرد و رفتم دادکاه حکم طلاق ندادن گفتن بچه داری و... باز برگشتم ب زندگیم ولی اصلا خوب نمیشه زندگیت با هزار مدل جنگ باز میگه دوستت دارم ولی همون چرت ترین اخلاقش
مادر ارتام نشدم مادر دخترم شدم که تا وقتی دنیا امد دیدم دختره 😄😄واسه همین مامان ارتام نوشتم