2777
2789
دست بزن و شکاکه و فحش و تهمت هاشم ک از صدتا کتک دردش بیشتره خیلی به من و خوانوادم بی احترامی میکنه. ...

وای عزیزم چ بد 

از همه بدترش همین زن باز بودن اما پیشنهادم اینه ک اول مشاوره بگیری

چون زندگیت نوپاست 

اگر قبلا تو صیغه بوده میگه مردا ها چندماه طول میکشه ک کثافت کاری قبل ازدواجشون ترک کنند.. 

ی مشاور صحبت کن 

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
اره  خودشم معرفی کرد بهم مشاوره رو  میگم نکنه کلا طرف اون بوده خواسته منو راضی کنه بدون ...

برای من پیش اومده بعد فهمیدم مشاوره قبلا با شوهرم بوده منو برده بود ک بگه من مقصرم بعدش ک فهمیدم گفتم ازت شکایت میکنم و از کار بی کارت میکنم دیگ اعتراف کرد و معذرت خواهی کرد 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم چ بد  از همه بدترش همین زن باز بودن اما پیشنهادم اینه ک اول مشاوره بگیری چون زندگیت ...

مشاور زیاد رفتم حتی معرفیش کرد برای درمان دکترش گفت رابطه با مردم زیاد داشته و کودکی چندین بار بهش تجاوز شده طلاق بگیر

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
مشاور زیاد رفتم حتی معرفیش کرد برای درمان دکترش گفت رابطه با مردم زیاد داشته و کودکی چندین بار بهش ت ...

وای تجاوز شده چ علائمی داشت

دست بزن و شکاکه و فحش و تهمت هاشم ک از صدتا کتک دردش بیشتره خیلی به من و خوانوادم بی احترامی میکنه. ...

ای خدا ....میگن  کافر همه رو به کیش خود پندارد چون خودشون اینکارن بتو اینارو میگه ای کاش بتونی وکیل پاییه یک بگیری بلکه بتونی دربیاری از چنگشون خدالعنتشون کنه 

تواین شبای حسینی بسپار بخدا ان اشااله حل بشه مشکلت برات عم ایجیب و میخونم عزیزم

لایک نکنید                      
وای تجاوز شده چ علائمی داشت

عصبی بود همیشه .. از این ک تنهایی بخوابه میترسید..حتما باید دستمو میگرفت تا بخوابه..وقتی پسر بچه میدید ک خوشحاله بهش فحش میداد انگار همیشه یک ترس و عقده خاصی داشت

ای خدا ....میگن  کافر همه رو به کیش خود پندارد چون خودشون اینکارن بتو اینارو میگه ای کاش بتونی ...

مرسی عزیزدلم 🌷❤😘

وکیل ۱۶ میلیون میشه هزینش خیلی سنگینه برام

عصبی بود همیشه .. از این ک تنهایی بخوابه میترسید..حتما باید دستمو میگرفت تا بخوابه..وقتی پسر بچه مید ...

تو رابطه مشکل خاصی نداشت ک بشه فهمید

شما فهمیدید کی تجاوز کرده بهش

مشاور زیاد رفتم حتی معرفیش کرد برای درمان دکترش گفت رابطه با مردم زیاد داشته و کودکی چندین بار بهش ت ...

ببخشید رابطه با مرد منظورت آقا هست؟ 

یا مردُم؟ 

تو رابطه مشکل خاصی نداشت ک بشه فهمید شما فهمیدید کی تجاوز کرده بهش

خیلی از چیزایی ک زنا تو رابطه دوست دارن اینم دوست داشت فقط خودش مهم بود به من توجه ای نمیکرد

یکبار داداشش و یک بار پسر عموش ک ۳۰ سالش بوده

خیلی از چیزایی ک زنا تو رابطه دوست دارن اینم دوست داشت فقط خودش مهم بود به من توجه ای نمیکرد یکبار ...

داداش خودش بهش تجاوز کرده وااای من😥

رابطه اش باهاش چطور بود؟ الان ک بزرگ شدن

بعد پسرعمو 30ساله با بچه چندساله تجاوز کرده؟ 

من همیشه از این موضوع میترسم برا همین میپرسم

اینکه بچمو با کسی تنها نمیزارم اصلا

بعد ببخشید تو بزرگسالی یعنی لواط میکرده؟؟؟؟ 

داشش خودش بهش تجاوز کرده وااای من😥 رابطه اش باهاش چطور بود؟ الان ک بزرگ شدن بعد پسرعمو 30ساله با ...

داداشش تو سن ۶ سالگی شوهرم بهش تجاوز کرده 

پسر عموش ک ۳۰ ساله بوده شوهرم ۱۰ سالش بوده البته پسرعموم شکایت کردن اون موقع و زندانی شد 

بله متاسفانه قبل ازدواج از سرکنجکاوی و هوس با دوستای صمیمیش بوده

😇😇من دوبار رفتم اول بار ۷ماه باردار بودم دادگاه اینارو میگشتم برگشتم خونه طلاق نگرفتم عوضش خونم ماشینم بی غیرت داد ب مادر و برادرش ب حرص من ک اونا منو میزدن و هزار تا بدبختی دوم بارم رو اونا شد خونه هیوی نمیخرید برای اونا خرج میکرد و رفتم دادکاه حکم طلاق ندادن گفتن بچه داری و... باز برگشتم ب زندگیم ولی اصلا خوب نمیشه زندگیت با هزار مدل جنگ باز میگه دوستت دارم ولی همون چرت ترین اخلاقش

مادر ارتام نشدم مادر دخترم شدم که تا وقتی دنیا امد دیدم دختره 😄😄واسه همین مامان ارتام نوشتم