amsterdam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 2136 عنوان وسواس😔 141 بازدید | 14 پست سلام کیا مث من وسواس دارن؟وسواس من از نوع بهداشتی نیست که مثلن الکی دستامو بشورممن نسبت به خوراکی ها وسواس گرفتم همش میگم مضر نباشه یوقت؟هر چی میام بخورم فک میکنم ضرر داره :( هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^ دختر باهوش و عاشق درس و کتاب :) INTP ♡ 1400/05/21 | 21:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاتوووتی عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 785 منم اینجوری بودم عزیزمسعی کن با خودت لج کنی فقط😂مثلا تا میگی این مضره بذارش دهنت برای سلامتی همه پدر و مادرها صلوات🌷🌹
amsterdam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 2136 چه جالب😂حتمن هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^ دختر باهوش و عاشق درس و کتاب :) INTP ♡
amsterdam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 2136 بچه ها لطفن کسی راهی بلده بگه هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^ دختر باهوش و عاشق درس و کتاب :) INTP ♡
يوشان عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 2618 من وسواس تميز بودن هر چيزيوسواس دقيق سر جا گذاشتن وسايل مثلا كوسن مبلاكنترل تلوزيون ظرفاي داخل كابينتروتختيشامپوهاي تو حمومهر چيزي بايد مرتب باشهكج و كوله نباشه خدايا من ديگه خسته شدم
amsterdam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 2136 من وسواس تميز بودن هر چيزي وسواس دقيق سر جا گذاشتن وسايل مثلا كوسن مبلا كنترل تلوزيون ظرفاي داخل ك ... بخدا منم خسته شدمبدجور اذیتم میکنعاز پارسال تا حالا بستنی نخوردم هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^ دختر باهوش و عاشق درس و کتاب :) INTP ♡
يوشان عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 2618 بخدا منم خسته شدم بدجور اذیتم میکنع از پارسال تا حالا بستنی نخوردم من همسرم خسته شده از دستم
amsterdam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 2136 من همسرم خسته شده از دستم منم همه بهم میگن چت شده آخهحتا گاهی غذا نمیخورم کلن هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^ دختر باهوش و عاشق درس و کتاب :) INTP ♡
مامان_آینده_هستم عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 11434 منم همه بهم میگن چت شده آخه حتا گاهی غذا نمیخورم کلن تروخدا ادامه نده حیفی زندگی نیست که با وسواس بگذرونی همین الان برو دوتا بستنی بخور بن بهت قول میدم هیچیت نمیشه با من
مامان_آینده_هستم عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 11434 من همسرم خسته شده از دستم عزیزم خب نذار ادامه پیدا کنه از امشب دیگه کاری به شامپو کوسن ظرف نداشته باش بذار ذهنت اذیت بشه توجه نکن بگو بدرک تا یکماه هیچی تمیز نکن ...هیچی نمیشه
یااقوت عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 1160 بچه ها لطفن کسی راهی بلده بگه سلام عزیزم، اگه فکر میکنین وسواس فکری دارین، میشه چند دقیقه وقت بزارین و به چندتا سوال دربارش پاسخ بدین؟من دانشجوام و خیلی به کمکتون احتیاج دارم آخرش یه قرعه کشی کوچیک هم داره https://survey.porsline.ir/s/B960dqm
یااقوت عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 1160 من وسواس تميز بودن هر چيزي وسواس دقيق سر جا گذاشتن وسايل مثلا كوسن مبلا كنترل تلوزيون ظرفاي داخل ك ... سلام عزیزم، اگه فکر میکنین وسواس نظم و دقت دارین، میشه چند دقیقه وقت بزارین و به چندتا سوال دربارش پاسخ بدین؟من دانشجوام و خیلی به کمکتون احتیاج دارم آخرش یه قرعه کشی کوچیک هم برای سپاس گذاری از شما داره https://survey.porsline.ir/s/B960dqm