2777
2789
نظرشو پرسیدی؟ شاید نخاد ازت کادو میدونم میخای سورپرایزش کنی ولی شاید نخاد پولاتو خرج کنی

ن خب تولدشه و باید ی چیزی بگیرم و جبران کنم

ولی حس میکنم با ۴۰۰ تومن نمیشه ادکلن خوبی خرید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن خب تولدشه و باید ی چیزی بگیرم و جبران کنم ولی حس میکنم با ۴۰۰ تومن نمیشه ادکلن خوبی خرید

حست درسته .

حداقل باید 600 هزینه کنی اونم با این دلار کاش زودتر بفکر میشدی

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 
تو رو خدا درخواستم قبول کن حالللم خیلیی بده اگ قبول نمیکنی لااقل این جوابا بده میشه بگی خانواده نا ...

@پرده_شیک۲۱  

-   اینقدر دنبال عیب و نقص دیگران نباش بلکه خوبی های مردم را نظاره کن چون گل بی عیب خداست هرکس نواقصی دارد که می توان با ملاطفت و مهر به او گوشزد نمود تا برطرف کند
۲-   لسان الغیب دربیت چهارم می فرماید (من سرتسلیم و رضا برخشت درمیخانه می گذارم و با عشق همساز می شوم مدعی نادان اگر معنی سخن را در نیابد باید قانع شود که مغزش از نظر عدم درک با خشت میخانه عشق یکسان و برابر است )
۳-   شما دراجرای این نیت با کمال زیرکی و متانت وهوش ادامه دهید و سخن حسودان و یاوه گویان را گوش نکنید بلکه حتماً بایکی از اقوام و آشنایان نزدیک مشورت کنید و از فکر او یاری بگیرید
۴-   خودخواهی خرده گیری وسواس تقلید و لخرجی تند خویی لجبازی کار خوبی نیست انسان را از حقیقت دور می دارد که خوشبختانه جنابعالی به این امور توجه دارید و از زندگی نسبتاً خوبی برخوردارید البته یکی قصد تخریب آن را دارد چون خودش از وضعی رقت بار برخوردار است پس ا زاو دوری کنید
۵-   کسی خیلی به شما عشق می ورزد اما شما در خانه او را آزار می دهید و ناخواسته موجبات ناراحتی او را فراهم می سازید باید توجه کنید که او به کسی غیر از شما توجه ندارد و این بدگمانی شما ناشی از هم نشینی با دیگران است
۶-   از امر و نهی کردن و دخالت در امور دیگران لذت می برید سعی کنید تا از شما نخواسته اند دخالت نکنید
۷-   جنابعالی ازهوشی برتر برخوردارید که همین استعداد موجب این عوامل می شود درحالی که با این استعداد می توانید به مقامی بلند دست یابید و نردبان ترقی را با توکل برخدا و تلاش طی کنید
۸-   خبری خوش پولی یا مقامی به زودی درانتظار شماست گمشده پیدا می شود و از مسافر خبر خوشی می رسد خرید و فروش فعلاً جایز نیست اما مسافرت نیکوست .