2777
2789
عنوان

گوشت چرخکرده😒😒

150 بازدید | 11 پست

دو روز هس دارم تاپیک در مورد وسواسی هس میخونم و کلی حرص خوردم از دست یه عده😧 یه نفر نوشته فلانی گوشت چرخکرده میشوره بعد یه تعداد نوشتن ما هم میشوریم فقط اونای که تعجب کردن که مگه نباید شست😒😒😒 اخه اگه شما خیلییی تمیز هستین گوشت چرخکرده که معلوم نیست چجور شسته شده چجور چرخ شده نمیخریدی!!!! من واقعا مسخره ترین موردی که شنیدم همین بود.نکشیمون تمیز..زرررنگ😒😒

ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم واقعا متنفرم ازین کار که چرخکرده رو یکی بشوره.اگه وسواسی گوشت درسته بگیر بشور تو خونه بعد چرخ کن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

منم میشورم اخه مگه چیه

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...

دقیقا جالبم هست همینا میان تو تاپیک جهزیه میگن چرخ گوشت اضافه اس

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

اصــــــــــــــــــــــــــــــــــــلا گوشت چرخ کرده بیرونی نخرین

باهاش اشغال گوشت قاطی میکنن

اصلا نمیشورن

اون دستگاه شونم سال تا سال اب نمیزنن

شبا توش 🐜🐞🐛🐀 شیلنگ تخته میندازن

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
خب چرا گوشتو نمیخرن خودشون چرخ کنن

چون چرخ گوشت ندارن 😑

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
منم میشورم اخه مگه چیه

خیلی برام سواله چجوری میشورین ؟

خب گوشت خیلی چرخ شده رو اب بریزین همش از بین میره

چیزی نمیمونه ازش که

خیلی برام سواله چجوری میشورین ؟ خب گوشت خیلی چرخ شده رو اب بریزین همش از بین میره چیزی نمیمونه ازش ...

به سختی میشورم اینم از بدشانسی من نمیتونم گوشت نشسته بخورم

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...