2777
2789

من بعد از ازدواجم خیلی درگیر کارای اونا هستم. حدود نصف ماه به خاطر نوع کار همسرم اونجا هستم.(پدرم رو هیییچ طوری نتونستم راضی کنم خونه خودم تنها بمونم) حالا بهغیر از اون که تو اون تایم چون زیاد مهمون دارن و مادرم میگفت مریضه چقدر بار رو دوشم هست.  روزهای دیگه ام باید برم و یه سری کارا انجام بدم. قبلا شاغل تمام وقت بودم و الان بچه کوجیک دارم نمیرسم هیچ کار شخصی یا طبق علاقه ام انجام بدم. از طرفی میگم مامان بابام الان بهم احتیاج دارن دور از جون شون مگه چقدر دیگه زنده هستن. ۶۱ سالشونه. ولی واقعا بریدم میرم اونجام همش غر غر مامانم دامادفلانی اینجوره و... داداماد فلانی شغل اش و... شوهر فلانی اینو براش خرید اونو گفت و... بدتر خسته میشم.

نرم هم عذاب وجدان نمیزاره.

گفتم ببینم بقیه چیکار میکنن ؟

حرفاشونو به دل نگیر و ازاینکه میتونی اینقدر زیاد خونشون باشی خدارو شکر کن و ازبودن باهاشون لذت ببر، مامانا هیچوقت از دامادشون راضی نیستن حرف جدیدی نیست که🙂

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍
حرفاشونو به دل نگیر و ازاینکه میتونی اینقدر زیاد خونشون باشی خدارو شکر کن و ازبودن باهاشون لذت ببر، ...

اخه واقعا خسته شدم . به جای اینکه چون بچه کوچیک دارم کمک حال داشته باشم بدتر کارم زیاده. 

به خدا یه وقتایی نمی رسم لباس اتو کنم برم سرکار یا واکس بزنم. شاید من زود خسته میشم ولی با سیستم من‌نمیخونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه واقعا خسته شدم . به جای اینکه چون بچه کوچیک دارم کمک حال داشته باشم بدتر کارم زیاده.  به خ ...

بچه ت بزرگتر که بشه تایم آزادت بیشتر میشه، یه موقعی اونام همینقدر برا بچه شون زحمت کشیدن، خسته شدن،عزیزدلم من نمیخام هیچی چیزی و از دیدخودم فقط بگم ، هدفم فقط اینه ازشون یه لحظه هم خسته و ناراحت نشی، این دوران موقتیه وبچه بزرگتر بشه میگذره،پدرو مادر نعمتن

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍