2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  چند روز گلو درد داشتم ولی سرفه نه

دهنمم خیلی خشکه 

گوشمم درد میکرد

نمیدونم کرونا دارم یا نه ولی فکر کنم شما داری

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
بک هفتس علایم داری هنوز میترسی بقیه رو مبتلا کنی؟خوب تست میدادی خواهر تازه شما علایم داری در هرصورت ...

فک کردم سرماخوردگی ساده است اما امروز خیلی سوزش گلو دارم و پشت سرهم سرفه میکنم نگران شدم تاپیک زدم

فک کردم بدتر هست چون بعضیا میگن حالت تهوع و استخوان درد میگیرن اما من ندارم

من شنیدن یه دفعه اون علائم شروع میشن.

الان باید جدی بگیری وگرنه اون علائم هم بروز میکنن

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
فک کردم سرماخوردگی ساده است اما امروز خیلی سوزش گلو دارم و پشت سرهم سرفه میکنم نگران شدم تاپیک زدم

وسط تابستون سرماخوردگی اونم یک هفته اخه ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
احتمالش زیاده عزیزم.منم گرفتم اصلا چیز خاصی نیس نترس

برم اماده شم برای تست ان شالله چیزی نباشه اگه باشه حداقل خانواده ام ازم نگرفته باشن بنده خداها همش تو خونه ان من میرم اینور و اونور اما ماسک زدم ولی احتمالش هست