2777
2789
اصلا این شرکت مجوز رسمی داره و کلاهبری خدارو شکر نشده تاحالا و هیچ اجباری در خرید نیس من خودم نمایند ...

چرا میگین هیچ اجباری در خرید نیست؟؟ 

این حرفاتون مال قبل وارد کردن طرفه من الان شاید 20روزه وارد شدم دائم زنگ میزنن که وارد کن کسیو خودت خرید کن باید این هفته شو گالری بزاری ونمیدونم این حرفا 

برای این کار هم حدودا 5یا6تومن باید خرید بزنم دیگه

چرا میگین هیچ اجباری در خرید نیست؟؟  این حرفاتون مال قبل وارد کردن طرفه من الان شاید 20روزه وا ...

من دو سال تو نفیس بودم اولش گفتن اجبار نیست وای نگم برات که بعدش داغونم کردن از بس تحت فشار گذاشتنم که باید خرید بزنی خیلی اذیت شدم زدم بیرون بعد با شرکت دیگه ای آشنا شدم فهمیدم نتورک واقعا بد نیست اینا بلد نیستن کار کنن من اومدم شرکت سان تیم اینجا دو ماهه کار میکنم نه کسی منو مجبور میکنه نه کسی هر دقیقه زنگ میزنه جلسه اینجا اصلا مثل نفیس نداریم تو نفیس وقت نمی‌کردیم کارای شخصیمونو انجام بدیم از بس درگیر جلسات بودیم. اینجا اصلا اینجور نیست آرامش گرفتم تایم کاری واقعا دست خودمونه تو نفیس اینو میگن اما 24 ساعته زنگ میزنن جلسه میذارن باید تو گروه فعاليت کنیم درآمدش هم کمه خدا رو شکر میکنم زدم بیرون انتخابم درست بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میگین هیچ اجباری در خرید نیست؟؟  این حرفاتون مال قبل وارد کردن طرفه من الان شاید 20روزه وا ...

با چه مبلغی وارد شرکت شدی؟؟؟منو یه از دوستام چندوقته کچل کرده از بس زنگ میزنه میخواد وارد شرکت کنه

من میخوام از طریق یکی از دوستام وارد بشم به نظرت اشتباهه؟؟؟

اگر آرامش میخوای نرو بدبخت میشی من سه سال بودم درآمد زیادی نداشتم از صبح تا شب یا جلسه میذارن یا بهت زنگ میزنن ول کن اگر دوست داری کار کنی شرکت ما خیلی خوبه من 3 سال نفیس بودم زدم بیرون اومدم اینجا 4 ماهه اومدم 5 میلیون درامدم شده تو نفیس 3 سال بودم 5 میلیون درآمد نداشتم ولی اینجا تو 4 ماه درامدم اینقدر ‌شده تازه شرکت ما مدرک بین المللی پوست میده پاکسازی رایگان یاد میده میتونی حتی پاکسازی کنی تو خونه یا آرایشگاه پول در بیاری محصولاتش از بس با کیفیت تر از نفیسه و قیمت هم مناسب که یدونه بفروشی همون طرف میاد دویاره ازت خرید میکنه اگر دنبال کاری که واقعا درآمد داشته باشی نفیس و لدورا و تراست فقط وقتتو تلف میکنن اگر دوست داشتی بیشتر راهنماییت کنم 

مممنون بابت راهنماییت اسم شرکت تون چیه 

خواهش میکنم سان تیم. دوست داشتی شرایط اینجا رو هم بشنو 

چون من خودم 3 سال نفیس بودم لیدر ارشد ما 4 سال بود همه از نفیس اومدیم بیرون اومدیم اینجا و خدا رو شکر درآمدی که اینجا داریم خیلی بهتره تازه اندازه کارای دیگه هم وقت نمیذاریم