2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خریدم ضدآفتابش بوی بدی میده رو صورتت آدمم سنگینی میکنخ مجبور میکنن آدمو بخری

حتما به قیمت ارزونش نگا کردی و خرید کردی اگه ضد افتاب ام ان دی بگیری میبینی چجوریه اصن احساس نمیکنی کرم زدی هیچ سنگینیی رو پوست نیست 

حتما به قیمت ارزونش نگا کردی و خرید کردی اگه ضد افتاب ام ان دی بگیری میبینی چجوریه اصن احساس نمیکنی ...

اره منم از کرم ام ان دی  خیلی راضیم

با کرم و ماسک ترک پا عالیه

کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"

چرا بیخودی جو میدین چرا ندانسته تهمت میزنی نه اطلاعاتی دارین و فقط حرف میزنید.محصولاتش اگه فیک بود که ایزوی اروپا و گواهینامه معتبر اروپا نداشتن سیب سلامت و پروانه بهداشت و بهره برداری نمیدادن.چرا باحرف دارین تهمت میزنی من خودم مصرف کننده هستم ولی خیلی راضی بودم محصولاتش از ژل های تزریقی و بوتاکس بهترین کاملا گیاهی آن.

چرا الکی نظر میدین؟ من دو ساله دارم از محصولاتشون استفاده میکنم. حتی واسه دخترم که تازه به دنیا اومده شامپو و روغن بدن گرفتم. خیلی خوبن. نه حساسیتی نه عارضه ای. خیلی سازگارن. محصولات ام ان دی و بلک بری فوق‌العاده هستن. واسه شوهرمم کبد چرب داشت دتاکس گرفتم کامل درمان شد. 

سلام دوستان من نمیخام تبلیغ کنم چون سوال واستون پیش اومده گقتم بگم 

من رفتم داخل شرکت و فعالیت دارم و با تیم عالی ک داریم هم مشاورشون عالیه ک تمام مشتریام راضی هستن ،و هم روحیه عالی پیدا کردم زندگی برام قشنگ تره شاید از نظر شما بد باشه ولی بستگی ب تیمم داره باودکنید بد نیس 

@L_84_78

این ایدی روبیکامه سوالی داشتید بیشتر کمکتون میکنم

منم خریدم ضدآفتابش بوی بدی میده رو صورتت آدمم سنگینی میکنخ مجبور میکنن آدمو بخری

کدوم مارک شما خریدی که سنگینی می‌کنه اصلا اینجور نیس که شما میگی حتما مناسب پوستت  نبوده و مشاوره درست نشدی واینکه میگی به زور بوده غلط اصلا اجباری  درخرید نیس

09372575990جلالی شایدم رد شده تاریخش  طرفی که مشاوره گرفتی نماینده بوده 

اصلا این شرکت مجوز رسمی داره و کلاهبری خدارو شکر نشده تاحالا و هیچ اجباری در خرید نیس من خودم نماینده ام و تاحالا هیچ اجباری نبوده درخرید دیگه اون بستگی به خودت وتلاشت داره که بتونی فروش کنی 09372575990 ما کارافرین هستیم وخیلیا دارن درآمد حلال درمیارن چرانمیدونم بعضی هادوست دارن خراب کنن شرکت رو

من چهارصدتومن خريد كردم ازش توروخدا نكو كه فيكن

عزیزم من خودم هم استفاده میکنم هم فروشنده هستم اصلا همچین چیزی نیست تمامی کالاها اجناس گیاهی هستن اصلا شیمیایی نیستن توترکیبات و توی سوابق شرکت نفیس شما نگا بنداز اینا دارن تخریب میکنن 

ازاین به عد میتونین از من هم سفارش بدید برای محصولاتتون تضمینی 

سلام به دوستان عزیز با توجه به نظرات دوستان که محترمه میخواستم منم نظرمو راجب محصولات نفیس اعلام کنم   من حدودا یه سال بیشتره که از محصولات بینظیر این شرکت استفاده میکنم تمام عارضه دوستمون تونستم درمان کنم هر کی پوست صورتمو که قبلاً دیده بود تعجب کرد که چقد پوستم خوب شد و همچنین موی دخترام که چقد بلند شد و وزی موی دخترم برطرف شد به نظر من نباید هیچ شرکتی رو بخاطر بزرگی و قدر بودنش تخریب کنی این شرکت سال 96تاسیس شد و تو این چند سال که شروع کرده به فروش مستقیم اینقدر بزرگ شده و شناخته شده نه فقط نفیس بلکه هیچ شرکتی رو نباید تخریب کنید درسته محصولات نفیس رو باید از روی فرم مشاوره استفاده کنی تا مناسب تیپ پوستی خودت باشه حالا کسی راضی نبوده احتمالا محصول استفاده شده مناسب تیپ پوستی نبوده اتفاقا این شرکت هم قانونی هم تاییدیه داره از وزارت صنعت و معدن بهتر تحقیق کنید بعد تخریب کنید ممنون🤞