2777
2789

خانم باردارمحله ما البته که بیرون هم میرفتندکروناگرفت فوت شدند ،ولی نمیدونم چرانمیتونندبعضی هاتوخونه بمونند ،باورم نمیشه جوان ۳۵سال سن ازکرونافوت شد ،چرااینقدربعضیهامتوجه التماس وزیر بهداشت نیستند

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

وای چند هفته بود؟من بیچاره چیکار کنم که از دیروز دیگه باید هفته ای یکی دوبار برم دکتر سونو نوار قلب.چطوری تو خونه بمونم آخه؟😥

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منکر این نیستم که برای ریشه کن شدن این بدبختی باید رعایت کرد و توی خونه موند ولی وزیر بهداشت اون ...

حرف شما درسته من منکر نمیشم مقصراین وضع قطعا بی کفایتی که چه عرض کنم بی شرفی هم بگم باز نمیگنجه ... ولش کن اصلا لعنت بهشون ولی خب ما مردم وقتی میبینیم کسی که باید فکری کنه براش مهم نیست خودمون جرا بیخیال شدیم و رعایت نمیکنیم واقعا چرا؟ ا

این نیز بگذرد...                                   
وای چند هفته بود؟من بیچاره چیکار کنم که از دیروز دیگه باید هفته ای یکی دوبار برم دکتر سونو نوار قلب. ...

لطفا نکات بهداشتی و سخت رعایت کن میای خونه لباساتوبندازلباسشویی

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

ببین من اگر معلم یک کلاس باشم که هی بشینم رو صندلی و بگم بیرون از کلاس خیلی خطرناکه و کسی بیرون نره

یه عده کنجکاو میشن ببینن راسته یا دروغ یه عده میگن الکی میگه حرفاش دروغه یه عده هم میشیننون بیرون نمیرن اینجا منه معلم مقصرم

اگر من مدیریت بلدم باید بگم کسی حق نداره پاشو بزاره بیرون در کلاسم ببندم 5تا قفلم بزنم بهش تازه میز و صندلیهام بزارم پشت در که حسابی چفت بشه

شده حکایت مسئولین

نمیشه بشینه و هی بگه نرید بیرون که

بابا 85 میلیون نفر رو نمیشه با حرف و چرت و پرت قاغنع کرد باید یه دستور کلی برای جامعه بده باید دو هفته تعطیل کنه مقررات سفت و سخت اعمال کنه نه که بگه ماسک بزنید ولی برید هیئت

مردم خیلی خوبندحقشون این نیست جوانشان پرپربشن 

ببین مردم اگه خوبن خودشون رو موظف میدونن بدون ماسک به هیچ وجه قدم از خونه بیرون نزارن مسافرت نرن تجمع نرن بیخودی بازار گردی نکنن دورهمی و عروسی و خیلی چیزای دیگه حتی عزاداری محرم رو تو خونه خودشون انجام بدن اگه اینجوری بود به این وضع گرفتار نمبشدیم

این نیز بگذرد...                                   
حرف شما درسته من منکر نمیشم مقصراین وضع قطعا بی کفایتی که چه عرض کنم بی شرفی هم بگم باز نمیگنجه ... ...

ببین شوهرمن کلی رعایت میکرد سرکار میره توی سرویس ک میرفتن سرکار یکی گرفته بود وشوهرمم مبتلا شددیگه از رعایت کردنم گذشته ما دوساله هیجا نمیریم خسته شدم دیگه

اون مسولی که چند ماه پیش گفت کرونارو بزرگ نکنیم و الان میگه کرونا مساله اول کشوره باید جوابگو باشه

نمیشه که همه چیزو به گردن مردم انداخت.اولین حق مردم واکسبنه شدن بود که به خاطر خودخواهی و گیس کشی های سیاسی از مردم دریغ شد

ببین من اگر معلم یک کلاس باشم که هی بشینم رو صندلی و بگم بیرون از کلاس خیلی خطرناکه و کسی بیرون نره ...

دقیقا ،مثلا همسایه ماچندین باررفتن مسافرت ،میگفت راه های خیابان بسته نبود،اگردولت مسولین دلسوزبودندراه های خیابان میبستنداینقدرمردم بیرون ن نند

ببین من اگر معلم یک کلاس باشم که هی بشینم رو صندلی و بگم بیرون از کلاس خیلی خطرناکه و کسی بیرون نره ...

من قبول دارم کاملا حرف شما رو ولی به نظرت کسی که الان تو این وضعیت رعایت نمیکنه و حالا هرجا میره چه عزاداری چه مهمونی و مسافرت اگه خودکشی و دیگر کشی نیست پس چیه الان مردم یه چی افتاده دهنشون میگن خسته شدیم میخوایم بمیریم خو به درک بمیر ولی بدبختیش اینجاس ۱۰۰ نفر دیگه رو هم گرفتار میکنی آخه لامصبا

این نیز بگذرد...                                   
ببین شوهرمن کلی رعایت میکرد سرکار میره توی سرویس ک میرفتن سرکار یکی گرفته بود وشوهرمم مبتلا شددیگه ا ...

ببین منم همینو میگم قبول دارم تروخشک باهم میسوزه آخه کسی که علائم داره چرا اصلا باید بره سرکار بعدم قبول کن اکثرا درست حسابی ماسک نمیزنن من خودم بارها دیدم طرف یجوری ماسک زده که نمیزد خیلی بهتر بود خوب معلومه چند نفر دیگه رو هم گرفتار میکنه

این نیز بگذرد...                                   
درسته مردم باید خودشون رعایت کنن ولی از یه جایی به بعد وااااقعااااا خسته کنندست وااااقعااااا آزار د ...

نرچندخسته شدیم ولی بازم نمیشه ساده گذشت