2777
2789
عنوان

بازار کار مهندسی بهداشت محیط

20604 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان

نظرتون راجب این رشته چیه؟

آدمای باسواد موفق دارین اطرافتون؟

بنظرتون آیندش خوبه؟

ولی خدایی اگه کسی دارین که به زور درساشو پاس کرده و میگه کار نیست اونو بیخیال

میخوام انتخاب رشته کنم لطفا راهنماییم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش بگم این جور رشته ها واقعا اینده شغلی ندارند

خودت قاضی شو یه دفترچه استخدامی پارسال دانلود کن ببین اصلا این جور رشته ها رو می خوان یا نه

یه رشته ایی بروو که حداقل چهار جا ازمون گذاشت بخوانت

چرا؟ میشه بگی من دیدم دخترم رفته سرکار

ببین هر ‌کارخونه ای به کسی بهداشت محیط خونده نیاز داره من دیدم خانومی ک خونده و تو کارخونه کار میکنه قسنت بهداشت ولی مسئولیت زیادی داره چون کارخونه ها باید ی کارشناس ایمنی هم بگیرن ولی نمیگیرن از همون کارشناس بهداشت میخوان ک کارای ایمنی هم انجام بده

ببین هر ‌کارخونه ای به کسی بهداشت محیط خونده نیاز داره من دیدم خانومی ک خونده و تو کارخونه کار میکنه ...

اها مرسی واقعا یذره امیدوارم کردی

حقوقشون خوبه؟

در حد یه کارمند هستن؟

اها اخه تو نت زدم کارخونه ازمایشگاه بیمارستان یا مرکز بهداشت ...اینارو برام اورد برای کار

خودم تو بیمارستانم ،یه دونه بهداشت محیط داره کل بیمارستان اونم دیگ داره بازنشست میشه ،دوستمم رفت الان بیکاره ،یه رشته ی دیگ برو بعدا پشیمون میشی

سلام عزیزم من همین را رشته را خوندم‌.سال ۹۱ فارغ التحصیل شدم و دو ماه بعد رفتم سرکار ‌.سال ۹۴ هم استخدام یه شرکت سمپاشی شدم‌.زمان دانشگاه رشته مون را دوست نداشتم ولی الان که اهمیتش را  در جامعه می بینم علاقه پیدا کردم . رشته  جذابیه و بازار کارش هم خوبه .بیس فنی داره و درس های مهندسی زیاد داری مثل دیفرانیسل، معادلات دیفرانسیل، مکانیک سیالات ،هیدرولیک ،نقشه برداری، استاتیک و....

اگه ارشد هم بگیری که عالیه. با بهداشت حرفه ای هم فرق داره بهداشت حرفه ای بیشتر تو کارگاه ها و کارخانه ها هست و بهداشت محیط توی بیمارستان، مرکز بهداشت ،مرکز تحقیقات محیط زیست و...یا می تونی شرکت خوداظهاری یا آموزشگاه اصناف یا مثل مدیر ما شرکت سمپاشی بزنی .

سلام عزیزم من همین را رشته را خوندم‌.سال ۹۱ فارغ التحصیل شدم و دو ماه بعد رفتم سرکار ‌.سال ۹۴ هم است ...

سلام منم رشته ام بهداشت محیط سال دیگه فارغ از التحصیل میشم کرج زندگی میکنم اما خیلی نگران اینم که کار مناسب پیدا نکنم شما آزمون استخدامی شرکت کردین؟بنظر شما کجا دنبال کار باشم؟؟