2777
2789
عنوان

بخدا اگر که از غصه بمیریم کمه

341 بازدید | 26 پست

دلم خیلی گرفته

برای تمام آدمهایی که دارن تلف میشن دارن براحتی تمام آرزوهاشونو به گور میبرن 

برای جوونهایی که با هزار امید و ارزو دوست داشتند زندگی کنند برای پدر و مادرهایی که دلشون میخواست بزرگ شدن بچه هاشونو ببینند برای تمام بچه هایی که تمام امیدشون به پدرمادرشون بود

چقدر بچه یتیم شدند چقدر پدرمادر داغدار شدند

چقدر ستون خونه ها با مرگ پدر مادر و پدربزرگ و مادربزگ فروریخت

چقدر مسئولین نامرد و بی انصافن.چقدر بی وجدانند.

مگه این آدمهایی که هرروز دارن جون میدن دلشون نمیخواست زنده باشن و زندگی کنند

اینها دیگه اسمش فوت نیست اسمش قتله

ما اگر زنده ایم بخاطر این نیست که مراقب بودیم

ما اگر زنده ایم فقط شانس آوردیم.تا الان شانس آوردیم ولی بعدش معلوم نیست

چرا هیچکاری نمیکنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گناه مردم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توروخدا این شب و روزها دعا کنیم...برای خودمون دعا کنیم....برای خودمون که خیلی بی کس و تنهاییم

خیلی دستمون خالیه و بی پشتوانه ایم

دعا کنیم برای شفای همه بیمارها و این شب جمعه برای آمرزش همه رفتگانی که میخواستند زنده بمونند

دوز دوم واکسن رو تموم کردن وموجودی ندارن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مسیولین مقصر نیستن اینقدر دم محرم عروسی های وحشیانه دیدم که چندصفر نفری برگزار شده و شرابخواری میکنن خود ماها چرا رعایت نمیکنیم و همش انتظار معجزه از مسیولین داریم؟مسیولین که کرونا نیوردن بزور تو حلق مردم کنن بخدا ۹۰ درصد خود ماها مقصریم خود من عید کرونا گرفتم اونم فقط سر یک بی احتیاطی. فامیلمون کرونا داشتن مثل بز بدون ماسک افتاده بودن دور خونه ها عید دیدنی و به همین راحتی منم درگیر شدم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

دعا😅عزیزم یه عمر دعا کردیم چی شد؟بدبخت ترین کشور جهانیم با ایشالله ماشالله کاری از پیش نمیره

آره ما خیلی بدبختیم

خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.

چقدر هممون گناه داریم

وقتی بکی با کلی دوا درمان وساله انتطار صاحب بجه میشه و فقط ۶ ماه  بچه شو میبینه کرونا میگیره و میمیره دیگه چه امیدی باید به دنیا داشت.....

فقط به خاطر خود خواهی زیاده خواهی یه عده

خدایا منو به آرزوهام برسون😍
دوز دوم واکسن رو تموم کردن وموجودی ندارن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خیلیا را میشناسم واکسن زدن و کرونا گرفتن و مردن اتفاقا دیروز خانمی که دوز دومشم زده بود بر اثر کرونا فوت کرد خیلی دلخوش به واکسن نباید بود فقط باید رعایت کرد

فقط مسیولین مقصر نیستن اینقدر دم محرم عروسی های وحشیانه دیدم که چندصفر نفری برگزار شده و شرابخواری م ...

کی باید یک جامعه رو مدیریت کنه؟

اگر تالارها رو میبستند اگر هیئتها رو کنسل میکردند اگر مثل 12 و 13 فروردین سال 99 میگفتن ماشین نباید از در خونه حرکت کنه که وقتی میرفتیم بیرون انگار خاک مرده ریخته بودن تو سطح شهر 

اگر مدیریت میکردن اگر دستور میدادن اگر تعطیل میکردند .....اگر..........

خیلیا را میشناسم واکسن زدن و کرونا گرفتن و مردن اتفاقا دیروز خانمی که دوز دومشم زده بود بر اثر کرونا ...

رعایت که می کنم

ولی لطفاااااا بی پایه و اساس نگین مردن و فلان😁

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
کی باید یک جامعه رو مدیریت کنه؟ اگر تالارها رو میبستند اگر هیئتها رو کنسل میکردند اگر مثل 12 و 13 ف ...

تو رانندگی یک اصل زیبا را روز اول میگند. اونم اینه دور از جون همه میگن فرض کن تموم راننده های دیگه که تو خیابون هستن حیوونن و وحشی تو حواست جمع باشه. شره حکایت کرونا وقتی خودمون رحم به خودمون نمیکنیم مسیول کیلو چنده. عروسی هایی که من میگم اتفاقا همش تو خونه برگزار شده نه تالار. همین بحث دو هفته تعطیلی اگه تصویب بشه فاجعه هست چون یکسری تو ایران هستن از حیوون پست ترن تا تعطیل میشه عازم سفرند. خانم من تو نهادی هستم که دارم به چشم خودم می بینم بعضی از مردم واقعا چقدر نفهمند به هرقیمت باید سفرشون را برند

رعایت که می کنم ولی لطفاااااا بی پایه و اساس نگین مردن و فلان😁

باشه من هیچ وقت رو هوا حرف نمیزنم تو اداره خودم همکارم واکسن زد و فوت کرد نمیگم واکسن بده نه ولی میگم خیالمون نباید راحت باشه واکسن زدیم دیگه رعایت نکنیم حرف اینه