2777
2789
عنوان

بخدا اگر که از غصه بمیریم کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 26 پست
وقتی بکی با کلی دوا درمان وساله انتطار صاحب بجه میشه و فقط ۶ ماه  بچه شو میبینه کرونا میگیره و ...

دختر داییم به خدابعد25سال بچه دار شده بود میگفت تازه میفهمم  زندگی چیه.دخترش 2سالشه هفته قبل چهلمش بود

باشه من هیچ وقت رو هوا حرف نمیزنم تو اداره خودم همکارم واکسن زد و فوت کرد نمیگم واکسن بده نه ولی میگ ...

منم دیدم موردی که ۲ دوز واکسنو زده بود ولی فوت کرد

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی باید یک جامعه رو مدیریت کنه؟ اگر تالارها رو میبستند اگر هیئتها رو کنسل میکردند اگر مثل 12 و 13 ف ...

والااینم برای مناطق پاییین بودکه توپارکامردم راه نمیدادن مارفتیم خونه ی عموم پدرشوهرمم هست بالاشهرساکنن پارکاوبلوارا غوغابود

تو رانندگی یک اصل زیبا را روز اول میگند. اونم اینه دور از جون همه میگن فرض کن تموم راننده های دیگه ک ...

من کاااامل حرفتو قبول دارم هر کس مسئوله.

ولی مسئولام باید نظارت کنن، من خودم خداشاهده از اول رعایت کردم از اول نرفتم ارایشگاه، مهمونی نرفتیم... فقط برا خرید مجبورم برم بیرونبا دو ماسکم میرم بخدا. الان یکم علامت دارم واقعا میترسم. خب گناه من چیه. اگه قانون باشه حدااقل مردم ماسک بزنن خیلی شرایط فرق میکنه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
تو رانندگی یک اصل زیبا را روز اول میگند. اونم اینه دور از جون همه میگن فرض کن تموم راننده های دیگه ک ...

من میگم 85 میلیون طرز فکر و عقیده مختلف رو فقط و فقط قوانین سفت و سخت بستن جاده ها بستن هیئت و تالار و ادارات میتونه به یک سو جهت بده

مثل کشورهای پیشرفته چطور با منع رفت و آمد کرونا رو کنترل کردند واکسن زدند و الان سوئد و هلند و خیلی جاها دیگه ماسک نمیزنن چون مدیریت قوی داشتند

من کاااامل حرفتو قبول دارم هر کس مسئوله. ولی مسئولام باید نظارت کنن، من خودم خداشاهده از اول رعایت ...

دقیقا....بابا 4تا مامور بزارند که کسایی که ماسک ندارن جریمه سنگین بشن

مگه آلمان همینکارو نکرد؟

آمریکا که هر روز تعداد فوتیهاشو علم میکرد شبکه خبر ما و میگفتن همشون بدبخت و خاکبرسر شدن چی شد؟

به اخبار دروغ ایران توجه نکنیم خواهر دوست من کالیفرنیاست استوری میزاره تو پارکها بچه هاش بدون کفش دارن بازی میکنن که باعث آرامش روانشون بشه نه ماسکی درکاره نه کرونا

میگه همه واکسن زدیم میگه دلتا رو گرفتند یه عده ولی خیلی خفیف

دقیقا....بابا 4تا مامور بزارند که کسایی که ماسک ندارن جریمه سنگین بشن مگه آلمان همینکارو نکرد؟ آمر ...

بله وقتی قانون نیست میشه این. این مریضی مثل ی زنجیره همرو بهم وصل کرده

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
منم دیدم موردی که ۲ دوز واکسنو زده بود ولی فوت کرد

ولی بگی مردم فکر میکنن افسانه میگیم. واقعیت ایته سویه دلتا مقاوم به واکسنه و ویروس مدام داره جهش میده

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

بله وقتی قانون نیست میشه این. این مریضی مثل ی زنجیره همرو بهم وصل کرده

ما خیلی گناه داشتیم

بچه هامون بچگی نکردند نزدیک دوساله نه پارک نه شهربازی نه پیاده روی نه سفر

بچه من اون موقع باید کلی کیف میکرد لذت میبرد از بچگیش 

اما امسال باید بره مدرسه

خودمون شدیم یه مشت آدم افسرده و غمگین

هیچ چیز خوشحالمون نمیکنه

هرچیز خوشایندی که بهش فکر میکنیم مثل یه سرزدن به پدرمادر یکهو زیر سایه استرس و ترس کرونا گم میشه

من میگم 85 میلیون طرز فکر و عقیده مختلف رو فقط و فقط قوانین سفت و سخت بستن جاده ها بستن هیئت و تالار ...

خب نمیکنن چون دلشون واسه من و شما نسوخته پس بهتره خودمون رعایت کنیم من مادرم را تو خونه زندانی کردم چون یکبار گرفته میدونم اینبار بگیره تمومه

خدا نکنه سایش رو سرتون مستدام

ان شاءالله خدا عزیزان شما و همه مرد را حفظ کنه واقعا بد اوضاعی شده الهی فقط خدا خودش این ویروس را نابود کنه