2777
2789

سلام بچه ها حالم خیلی بده بارداری قبل تا ماه اخر حالت تهوع داشتم روزی ۳تا دمیترون میخوردم بازم هفته ای -۲_۳بار بالا میاوردم ولی اشتهام زیاد بود ومیخوردم خیلی روزام حالم خوب بود 

الان هفته دیگه ۳ماهم کامل میشه ۲ماهه یه روز خوش نداشتم از صب تا شب با حالت تهوع میخوابم و بیدار میشم هر چی میخورم ترش میکنم و تهوع میگیرم بعضی روزا روزی ۴بار بالا میارم ببخشید از دهن و دماغ 

دیگه از زهر اب میگذره کف بالا میارم 

خسته شدم دیگه دمیترونم جواب نمیده دیمن هیدریناتم گفتن بخور اونم خوب نبود🥺😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هر روز این طور بودم اصلا نمیتونستم بخورم آخرش از بس استفراغ کردم مری م خونریزی کرد  روزی دوتا امپول میزدم

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

فشارتون چه طوره؟ این مواقع فشارو جدی بگیرید

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
منم هر روز این طور بودم اصلا نمیتونستم بخورم آخرش از بس استفراغ کردم مری م خونریزی کرد  روزی دو ...

وایییی چه قدر بد 😬

حتما شنبه میرم دکتر 

من از کرونا میترسم نمیرم سرم بزنم یه بار رفتم ۴_۵تا کرونایی بود تختای بغلم

من شنیدم سیرابی گوسفند خیلی خوبه خودم امتحان نکردم صبح ها چیزای آبکی نخور بیسکوییت ساقه طلایی بذار کنارت صبح پا شدی ذره ذره ازش بخور تا جون بگیری بعدش یکم صبر کن آروم آروم از جات بلند شو زنجبیل هم خوبه واس تهوع بارداری

من شنیدم سیرابی گوسفند خیلی خوبه خودم امتحان نکردم صبح ها چیزای آبکی نخور بیسکوییت ساقه طلایی بذار ک ...

باور تمیشه نون خشک که میگن خوبه یا دوغ یا همین سیرابی هممیخورم بازم بالا میارم حالم بد میشه 

فشارم میوفته اصلا هیچی نمیتونم بخورم به همین خاطرم سر گیجه دارم همش فشارم ۷ایناس همش

خب عزیزم همون دیگه، اگه مطمئنین فشارتون می افته ی شکلات بخورید 

منم مث شما بودم با این تفاوت که فشار من نگو رفته بالا و من همچنان آخرای بارداری تهوع داشتم، خودمم بی خبر و معذرت میخوام دور از حضورتون نادان😔

زده بود پرده ی چشممو پاره کرده بود 

ب این خاطره میگم فشارو جدی بگیرین

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
فشارم میوفته اصلا هیچی نمیتونم بخورم به همین خاطرم سر گیجه دارم همش فشارم ۷ایناس همش

صبح قبل از اینکه از تخت بلند شی یه دونه چوب شور یا بیسکوییت ترد رو بخور بعد اجازه بده چند لحظه بگذره بعد صبحانه بخور این خیلی رو تهوع کل روزت ماثره

ممنون امتحان میکنم جدیدا هر چی بخورم ترش میکنم فک نکنم اونم جواب بده

با شکم خالی نخور 

بعد از غذا بخور 

بعد از فرات هم‌اب نخور و دراز نکش 

بشین تا نیم ساعت 

به ترش زیاد اهمیت نده ولی برای تهوعت خوبه