2777
2789
عنوان

خانمهایی که آرایش می کنید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 85 پست
بودجه هم می‌خوام که همشون باهم حدود ۶۰۰ اینا بشه حالا یکم بیشتر و کمتر مشکلی نیس 

حدود 600؟؟؟!؟؟؟؟؟

الان با 600 بوس هم نمیدن 😂 به‌نظرم تا سقف 4 یا 5 تومن در نظر بگیر گلم

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بعدشم همه برا عقدشون میرن ارایشگاه 

برای عقد میرم آرایشگاه واسه خرید قبل از عقد میخوام، در واقع واسه بله برون که یه سری وسایل می گیرن، ما لوازم آرایش هم می‌گیریم 

اگر بودجت میرسه بزای کرم پودر کارک لانکوم و مک حرف اول میزنه بزای بقیه واسه اینکه هزینت بالاتر نشه از بزندهای دیگه برای ریمیل هم ریمیل یورن     ایزادورا  و اپکس بهترینان.  رژ هم اگر بتونی اصل پیداکنی  برند بیو خوب نسبتا.فلوزمار یا لورال

😎💚🐬