2777
2789
عنوان

خانمهایی که آرایش می کنید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 85 پست
چرا سخته...با یه بچه کوچیک واقعا سخت تره هووووف خاهر

من مامانم کرونا گرفته کارای خونه افتاده گردنم یه هفته ست ترکیدم خدا بهت صبر بده حالا با این که سنم حالا بیشتر از شما هم هست 😅😭

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👌🏻 مرسی همین کارو میکنم 😍❣ واقعا خط چشم کشیدن خیلی هنر میخواد 

اره عزیزم مژه هاتو زیاد ریمل بزن از ته بذار قشنگ تر شه از هرجهت بکش 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
من مامانم کرونا گرفته کارای خونه افتاده گردنم یه هفته ست ترکیدم خدا بهت صبر بده حالا با این که سنم ح ...

فک کن با ۱۸/۱۹سال سن از هشت صب بیدار شی کارای خونه شوهر داری بچه داری غذا پزی نظافت...اخرش بگن تو ک توی خونه ای چیکار میکنی مگه خسته شی

کار خونه خیلی سخته...بچه داری دیگه بدتر...

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

فک کن با ۱۸/۱۹سال سن از هشت صب بیدار شی کارای خونه شوهر داری بچه داری غذا پزی نظافت...اخرش بگن تو ک ...

بچه واقن خیلی سخته چن ماهشه جوجه 😍اینارو می شنوم میگم گوه بخورم ازدواج کنم واقن سخته خدا بهت همیشه قدرت بده

بچه واقن خیلی سخته چن ماهشه جوجه 😍اینارو می شنوم میگم گوه بخورم ازدواج کنم واقن سخته خدا بهت همیشه ...

دخترم تقریبا دیگ ۹ماهشه...ازدواج خوبه ولی با ادم درست 

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

دخترم تقریبا دیگ ۹ماهشه...ازدواج خوبه ولی با ادم درست 

کم موند دیگ اذیتش تموم میشه اره واقن ولی کو درست 😏

با بودجه ی 600هزار، مارک های شون، کالیستا و اینلی میتونی بخری، چون خارجی اصل خیلی گرونه، من خودم  خط چشم ماژیکی و ریمل بنفش کالیستا رو دارم که خیلی خوبن و راضیم،رژلب اینلی دارم خیلی خوبه، توصیه میکنم کرم پودرتو یه مارک خوب و خارجی مثلا اوره ال یا میبلین بگیری (قیمتشون تو 200تومنه)،چون کرم پودر مهمه که کیفیتش خوب باشه و ایرانی ها زیاد باکیفیت نیستن 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊