بودجه هم میخوام که همشون باهم حدود ۶۰۰ اینا بشه حالا یکم بیشتر و کمتر مشکلی نیس
اسییی ۶۰۰ خیلیییی کمههه،من خودم زیاد لوازم آرایشی اینا نمی خرم ولی اگه بخوای جنس اصل بگیری یه ریمل ۱۰۰ و خورده ای(یا بیشتر)یه براش ۱۲ تایی ۲۰۰ اینا،یه پرایمر متوسط هم کم کم ۱۰۰ و خورده ای بشه یه چند تا لاک هم با بقیه اش می تونی بخری
لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩🦯👩🦯
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
‹❄️🗝️› Words are like keys, if you choose them right they can open any heart or shut any mouth.کلمات عین کلید میمونن، اگه درست انتخابشون کنی میتونن در هر قلبی رو باز کنن یا در هر دهنی رو ببندن :))
دوساله درگیرم پس چرا نمیتونم اخه😭😭با پاریس همش کج و کوله میشه
پاریس کار باهاش خیلی سخته گلم برو خط چشم ماژیکی ضد آب بگیر
واینکه با چشمای باز هم انجام بده
واینکه استرسم نداشته باش
من خیلیارو راه انداختم😂👌💜
‹❄️🗝️› Words are like keys, if you choose them right they can open any heart or shut any mouth.کلمات عین کلید میمونن، اگه درست انتخابشون کنی میتونن در هر قلبی رو باز کنن یا در هر دهنی رو ببندن :))
خب برای اینکه پر رنگ بکشه باید قلمشو مدام خیس کنه ... همش باید یکم آب کنارش باشه ... و کثیف کاریش خی ...
بلع منم میگم سخته