2777
2789
عنوان

دلیل انتخاب اسم کاربریتون چی بود؟؟🤗🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 19224 بازدید | 746 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیدونم باخودم چ فکری میکردم ک این اسمو انتخاب کردم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
الان ایران زندگی میکنن دخترتون  مشکلی با این اسم نداشتن ؟ اخه به اسم دخترونه نمیخوره

اتفاقا جزو بهترین اسمای عربیه

چرا مشکل داشته باشه وقتی ترکا اسم ترکی لر اسم لری کردا اسم کوردی چرا فقط عربا نمیشه اسم عربی بزارن

منم اسم بچه هام عربیه

هیچ مشکلی هم نداریم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
اتفاقا جزو بهترین اسمای عربیه چرا مشکل داشته باشه وقتی ترکا اسم ترکی لر اسم لری کردا اسم کوردی چرا ...

منظور بدی نداشتم 

یک وقت هست که مثلا من اسم لری میزارم در لرستان زندگی میکنم همه معنی اسم را میدونن یا مثلا کسانی اسم عربی میزارن و در مناطق عرب نشین زندگی میکنند و این اسم پر طرفدار هم هست 

اما وقتی میان در شهری مثل تهران یا قم و .. که از همه فرهنگها هستن اطلاع نداشتن از معنی اسمها باعث میشه مدتی از طرف برخوردهایی که مردم میکنند اذیت بشن 

خداوند فرزندانتون را براتون حفظ کند افرین برشما که اصالت خودتون را حفظ میکنید

اسم خودم و اول اسم کسی ک دوسش داشتم😂💔

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
الان ایران زندگی میکنن دخترتون  مشکلی با این اسم نداشتن ؟ اخه به اسم دخترونه نمیخوره

آره ایرانم خوزستان اتفاقا خیلی هم دخترونه است دلال  عشقه

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

نمیدونم😂

تیکر رسیدن به هدفمه...چیزی که سختره دوس داشتن خودمه تا نسبت به دوست داشتن یه نفر دیگه صادقانه بیاین چیزی رو که باید بپذیریم رو قبول کنیم معیارهایی که داری برای خودتم سختن حلقه ی ضخیم زندگیت هم یه بخشی از خودته و تو همونی هستی که باید باشی بیا خودمونو ببخشیم زندگی طولانی تر از اونیه که بخوایم به خودمون شانسی ندیم من توی این هزارتو به خودم اعتماد دارم تو به من نشون دادی که دلیلی دارم باید خودمو دوست داشته باشم نفس کشیدنم... راهی که میریم... دلیلهای من هستند دیروز من... امروز من... فردای من...من یاد میگیرم چطور خودمو دوس داشته باشم بدون جا انداختن یه قسمت بدون جا انداختن یه نقطه ی همه چیز خودم من به تایید یکی نیاز داشتم حتی الان که دارم خودمو پیدا میکنم ولی دیگه نمیخوام بمیرم من کسیم که ناراحت بودم من کسی که آسیب میدیدم منم زیبا میشم زیبایی وجود داره قلبم میگه زیبایی اونجاست توی مسیر دوست داشتن خودم اونچه که بیشتر از همه بهش احتیاج دارم مهم ترین کار من الان مسیریه که برای خودم میرم کاریه که برای خودم انجام میدم نگرشیه که برای منه اون خوشحالی ایه که برای منه تو به من نشون دادی که دلیلی دارم من باید خودمو دوست داشته باشم من باید خودمو دوست داشته باشم نفس کشیدنم...راهی که میریم...دلیلهای من هستن♡