2777
2789

بہ ھیچ دردی نمیخورم 

نہ خوشگلم نہ آدم حسابی نہ خوب 

بدھیکلم بد اخلاقم ھیچی ندارم کہ از دست بدم🥺

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

دلم نگرفته بدنم درد میکنه

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بہ ھیچ دردی نمیخورم  نہ خوشگلم نہ آدم حسابی نہ خوب  بدھیکلم بد اخلاقم ھیچی ندارم کہ از د ...

نگو عزیزم اینطوری خودتو از روحیه و اعتماد به نفس ننداز

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
به خاطر بارداریته حساس شدی میگذره

من ھیچ وقت زندگی نکردم

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
ازشوهرت ناراحتی درسته؟

نہ عشقم کہ عالیہ از خودم بدم میاد

همه مشکل دارن الان خود من ارزومه ارتودنسی کنم و خوشگل بشم ولی پولشو نداررم ولی خودمو دست کم نمیگیرم

جسمم قبل ازدواج مال چند نفر دیگہ شد الانم کہ حالم گرفتہ😭

من بدبختییم ازشوهرملعونمه توچی؟

خانواده خوبی دارمو خانواده شوهرمم خوبن خدایی مشکل مالی اینام ندارم .شرهرمم خوبه  ولی بعضی وقتا بزنه سرش سر یه موضوعی  حرفای میزنه  که من دلم میشونه بعد یاد اون حرفا میفتم حالم بد میشه .الانم خونه پدرمم سه روزه امدم یه زنگ بهم نزده دیروز رفتیم بیرون عکس واسش فرستادم پیام داده میگه دهنت شده یه متر😔حس میکنم خوشش ازم نمیاد دیگه