2777
2789
عنوان

برای یه لحظه دلم خواست خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 68 پست
این حجم از ناامیدی برای یه نوجوون ۱۶ ساله؟؟؟ فقط یه چیزی بگم از دوران نوجوونیای خودم نسل ما هزار ب ...

حس میکنم اون قدیما دلا خیلی بهم نزدیک بوده🙂❤️و ممنونم از حرفای قشنگت عزیزم🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم...انشالله ولی اخه کی...از وقتی بدنیا اومدم همینطور بوده همیشه قید کلی از چیزایی که میخو ...

منم همینطور آدم خیلی چیزارو میحاد که نمیتونه داشته باشه شرایط سخت برای همه بدون همیشه کسایی رو در نظر بگیر که از تو بدترن و آرزو دارن جای تو باشن

اگهیاش تو اینستا هست کاری نداره بازم بگرد شاید کار دیگه بود که انلاین بتونی انجام بدی بی پولی دوا ...

هست ولی قبلش پول میخان من خودم امتحان کردم واس تایپ پولم دادم واس فایلام پول خاصت کلا بیخیال شدم

اسی فقط میتونم بگم درس بخون ان شاء الله برو دبیر شو کنکور دبیری بده خیلی خوبه.. ازمن ک گذشت حسرتش موند

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
اگهیاش تو اینستا هست کاری نداره بازم بگرد شاید کار دیگه بود که انلاین بتونی انجام بدی بی پولی دوا ...

مرسییی عزیزممم حتما میگردم🙂❤️فدات بشم سعی میکنم 

ادمه دیگه یهو فکرش میره سمت این چیزا...

اسی فقط میتونم بگم درس بخون ان شاء الله برو دبیر شو کنکور دبیری بده خیلی خوبه.. ازمن ک گذشت حسرتش مو ...

اخه تو این دوره زمونه هم مدرک و تحصیلات بدرد نمیخوره زیاد...خودم دوتا اجیام دوتاشون فوق لیسانس معلمی دارن و براشون کار نیست🙂💔ولی مرسی بازم بابت پیشنهادت

می تو 😐

خوشبختم که😐🤝

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
اخه تو این دوره زمونه هم مدرک و تحصیلات بدرد نمیخوره زیاد...خودم دوتا اجیام دوتاشون فوق لیسانس معلمی ...

عه آخه بعدش100در100استخدامه

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣