2777
2789
عنوان

برای یه لحظه دلم خواست خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 68 پست

این حجم از ناامیدی برای یه نوجوون ۱۶ ساله؟؟؟

فقط یه چیزی بگم از دوران نوجوونیای خودم

نسل ما هزار برابر بیشتر از نوجوونای الان محرومیت و فقرو تجربه کرد ولی بمب انرژی بودیم 

روزگار باهاتون چی کار کرده که انقدددددددر نا امیدین آخه؟

یه کمی صبر یه کمی دعا یه کمی قکر خلاقانه و در نهایت این خداست که زندگی رو برامون رقم می زنه خداروچه دیدی شاید یه آینده درخشان منتظرت باشه ناامید نباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@_rahgozar_ فک کردم خوب باشه بیای🙂

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

این حجم از ناامیدی برای یه نوجوون ۱۶ ساله؟؟؟ فقط یه چیزی بگم از دوران نوجوونیای خودم نسل ما هزار ب ...

من نیستم 

یعنی تمام بلاها نمیتونن منو ناامید کنن..

تا خدایی هست زندگی هم هست

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃
منمم شاید در آینده ای نزدیک خودکشی کردم..البته انشالله ناموفق باشه..فقط میخوام اینکارو کنم ک اطرافیا ...

نکن عزیزم...خدا رو چه دیدی یهو دیدی خدای نکرده عمرت میره و اگه خانواده ای داری که دهن بینن لطفا فکرشو نکنن چون اگه سالمم بمونی زخم زبون و حرفای مردم نابودت میکنه🙂💔

اگه یاد بگیرم حتما این کارو انجام میدم ممنون از پیشنهات عزیز دلم🙂❤️

اگهیاش تو اینستا هست

کاری نداره

بازم بگرد شاید کار دیگه بود که انلاین بتونی انجام بدی

بی پولی دوا داره و دواشم کار کردنه

دردی که ادم بخواد بخاطرش خودکشی کنه خیلی بزرگ تر از این حرفاس

دیگه هم بهش فکر نکن

عزیزم همینکه سالمی خداتو شکر مشکل مالی حل میشه روزای سختم بالاخره تموم میشن  امیدت به خدا باشه ...

ممنونم عزیزم...انشالله ولی اخه کی...از وقتی بدنیا اومدم همینطور بوده همیشه قید کلی از چیزایی که میخواستمو زدم🙂💔