2777
2789
عنوان

برای یه لحظه دلم خواست خودمو بکشم

484 بازدید | 68 پست

دخترم و ۱۶سالمه و دوسال پیش هم تجربه یه خودکشی ناموفق داشتم.نمیدونم چیکار کنم...حالم از خودم و وجودم بهم میخوره...میتونم اضافه شدن وزنمو حس کنم...کمبود مالی شدید داریم بخصوص حتی هیچ جا کار نیست برم کار کنم یه پولی در بیارم بزا خودم منت بالا سرم نباشه

من حتی نمیتونم تیپی که دوسدارم رو بزنم و همراه دوستام برم بیرون...نوجونیم داره هر روز میگذره و با حسرت دارم بزرگ میشم

یعنی هیچ راهی نیست حالم بهتر شه؟

هیچ کاری برای یه دختر ۱۶ساله نیست؟

ممنون میشم نگید داخل خونه چیز درست کنم یا انلاین شاپ بزنم چون همشون هزینه اولیه میخوان و به یاد گیری نیاز دارن که من پولشو ندارم

فقط امیدوارم زودی بمیرم

هیچوقت فکر نمی‌کردم کارم به جایی بکشه که آزادی خودمو داحل مردن ببینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منمم شاید در آینده ای نزدیک خودکشی کردم..البته انشالله ناموفق باشه..فقط میخوام اینکارو کنم ک اطرافیان ب خودشون بیان..مخصوصا بابام..

میشه ازتون بخوام برای اینکه اتفاقای خوب تو زندگیم بیفته و معجزه بشه ...یه صلواات...بفرستین؟☺

من حتی از تو هم بدبختم چون اجازه کار کردن هم ندارم🙃

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤