2777
2789

دوستان امروز محل کارم یه مارمولک بزرگ اومده بود منم جیغ زدم و زنگ زدم  به مرکز گفتم نیرو بفرستین نجاتم بدین  اونام اومدن کشتنش منم کلا دلم پر بود  بخاطر جریان اون تاپیک قبیلم و بخت و اقبالم نشستم گریه کردم اونام فکر کردن بخاطر مارمولکه ترسیدم اونا که رفتن رییسم اومد در نهایت ناباوری اومده بود برام عنکبوتارو بکشه و تمیز کنه (میگم ناباوری براینکه ما از دیدار اول با هم درگیری داشتیم و من  میخواستم برم عدالت اداری شکایت کنم از دستش) گفتم ممنون نمیخوام  اومدن برام  کشتنش اونم گفت والا دلیل اومدنم اینه که بهم گفتن گریه کردی اومدم گریتو ببینم  یعنی میخواستم کلشو بکوبم به دیوار برا اینکه دعوام نشه خودمو مشغول کار کردم اونم هی نمیرفت  میچرخید گفت دنبال عنکبوتم یدونه بذارم رو دستت ترستو بریزم بعد با خنده گفت خیلی بدشانسی هر چقدر از اول زندگیت تو ناز و نعمت بزرگ‌شدی اینجا از دماغت دراوردم گفتم‌من بجز مارمولک مشکل دیگه ای ندارم (بجای سه نفر دارم کار میکنم فشار کاری داره لهم میکنه ولی نخواستم بیشتر خوشحال بشه و با دوست دخترش بهم بخندن😔) اخرشم گفت بهت گفتم  برو فلان جا لج کردی خودت نرفتی اینجا تنها نمیتونی بمونی باید یه مرد همراهت باشه منم گفتم مشکلی با تنهاییم ندارم اونم یکم نشست دید محلش نمیدم  رفت بنظرتون مشکل روان نداره؟چرا باید اینقدر به من ظلم کنه و از ناراحتیم لذت ببره خیلی داغون و ناراحتم فقط خدا منو از دست این ظالم نجات بده 

😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم

خدا رحمتت کنه 

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتت کنه 

همه همینو بهم گفتن وقتی  روز اول تو دعواها بودم  برام پرونده سازی کرده بود  که یجوری منو اخراج کنه 

دخترخاله مامان همچین صاحبکاری داشت بعد پسره اومد خواستگاری بعد از اینکه کلی اذیتش کرد و بعد از چن ماه بابای پسره مرد و نامزدی رو زد بهم عوضی😐

کاربری دوستم بوده الان دسته منه!🌱قابل توجه اونایی که گفتند تاپیک هات باهم فرق داره🥰🌺
اسم رمانش چیه!؟

خودکشی در محل کار🤣🤣

محض خنده اسی ناراحت نشی

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
شبیه رماناس چقد

من متاهلم  اصلا قصیه عاشقانه نیست این بی شرف داره بخاطر  دعوای من با دوست دختر گرامیش اینطور میکنه

دخترخاله مامان همچین صاحبکاری داشت بعد پسره اومد خواستگاری بعد از اینکه کلی اذیتش کرد و بعد از چن ما ...

من متاهلم