2777
2789
عنوان

لیزر موهای زائد اصفهان

216 بازدید | 7 پست

سلام روزتون بخیر

جایی رو سراغ دارین که لیزر موهای زائد با دستگاه دایود داشته باشن با هزینه مناسب

جایی که امتحانشو پس داده باشه

اخه من ده جلسه با دستگاه الکس رفتم و تاثیر انچنانی ندیدم احتمالا چون پوستم گندمی بود

مطب سارا بابااحمدی بنظرم

من چند جلسه رفتم بدک نبود

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه ادرس و شمارشو بدین؟ هرجلسه چقدر میگرفتن؟

من سه چهار سال پیش میرفتم قیمت ندارم راستش شمارشم ندارم 😑

من اصفهان رو خیلی بلد نیستم چهارباغ پایین بود روبریو مرکز خرید کاوس یه همچین جایی؟

پایینتر از پارک 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

سلام عزیزم.من لیزر خوب سراغ دارم .خودم رفتم خوب بود.

آدرسش اینه:اصفهان-خانه اصفهان-فلکه گلها-ابتدای خیابان گلستانه-پلاک16

تا اینجا که من تحقیق کردم ، بهترین لیزر موهای زائد در اصفهان ،کلینیک پوست و مو پارسی هست.

تلفنشم اینه:

031-34394588

09134604047

سایتش هم اینه :https://clinicparsi.com/the-best-laser-hair-removal/

دوستان کلینیک لیزر کریستال چهارباغ بالا عالیه دستگاه الکساندرایت با سری شخصی کولینگ باد سرد،بدون درد و سوختگی تو جلسه اول ۸۰/۹۰ درصد موها میریزه تضمینی

هایفو و جوانسازی و مزونیدلینگ و پاکسازی و ژل و بو تاکس همه چی داریم

عالیه هم برخورد هم کیفیت فقط یک بار امتحان کن

۰۹۳۸۷۹۴۳۳۲۶

اینستاگرام

Crystal_skincenter.esf

بعضی جاها از بی اطلاعی مشتری سو استفاده می کنند میاند یک دستگاه چینی رو به جا الکساندرایت معرفی میکنن یا مثلا اپراتور بلد نیست دستگاه رو برای هر شخصی چطوری تنظیم کنه یا برای سود بیش تر لامپ دستگاه رو عوض نمیکنن یا شات کم میزنن برای همین چیزا جواب نمیگیرن بعضی ها توصیه من اینه که اصلا سراغ دستگاه های خیلی ارزون نرید هزینه یک دستگاه خوب باید همخوانی داشته باسه با هزینه های کلی

در کل الانم مد شده دستگاه های چینی ۳ طول موج اینارو میگن الکس ولی دروغه و طول موج واقعی الکس رو نداره

الکساندرایت فقط کندلا،نابلکس،دکا،دئوتو بقیه فیکن البته این مارک ها رم بعضی هاشون فیکه باید از قیمتی که میدن بفهمید دستگاه اصله یا فیک

این مرکز دایود هم داره

Crystal_skincenter.esf

09387943326