2777
2789

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤

آره دیونه مون کرد 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیونه مون کرد 

منم باز کردنی دیدم ۱۷ تا اعلان اومده

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤
منم باز کردنی دیدم ۱۷ تا اعلان اومده

بنظر من ک مشکوکه مگه میشه با چندین کاربری از دیشب تا الان ده تا اسم داشته 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
الان کی شما رو لایک کرده؟نکنه جنه اسم نداره

😑😑آره این یکی. اسم نداره 

بنظر من ک مشکوکه مگه میشه با چندین کاربری از دیشب تا الان ده تا اسم داشته 

چی بگم والاه 

شایدم داره هک میکنه