2777
2789

بچه اگه تو پربازدید ها رو ببینین یه خانم هستن که من تاپیک های زیادی ازشون دیدم و متسفانه پول عمل بچشونو ندارن و بچه اشون به شدت مریضه و شوهرشون وضعیت خوبی نداره😔 ایشون شیرینی میفروشن و یه قرفه تو اپلیکیشن باسلام دارن و واقعا اپلیکیشن قابل اعتمادیه مثل دیوار فقط خود اپ هم بهتون تخفیف میده و مزاحمت های دیوارو نداره بیاین دست به دست هم بدیم و به هموطنمون کمک کنیم🥰 من تگشون می کنم @ناهید7575  

از فـوتـ شُـدگـانِ لایـوِ تـهکـوکّـ                                                                                                     کاربری من نیس
..

این خانم چندماه پیشم تبلیغ کرد خیلیا گفتن ازش خرید کردن مسلما اگه کارشون خوب بود خب تا الان کلی فروش داشت دیگه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خانم چندما۶ پیشم تبلیغ کرد خیلیا گفتن ازش خرید کردن مسلما اگه کارشون خوب بود خب تا الان کلی فروش ...

عزیزم شاید خیلیا ندیده باشن مثل همین تاپیک و هزارن تاپیک دیگه

از فـوتـ شُـدگـانِ لایـوِ تـهکـوکّـ                                                                                                     کاربری من نیس
عزیزم شاید خیلیا ندیده باشن مثل همین تاپیک و هزارن تاپیک دیگه

نه بابا انقد اون‌موقعه تاپیکش شلوغ شد که نگو بیشتر از یکهفته تاپیکش بود 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
نه بابا انقد اون‌موقعه تاپیکش شلوغ شد که نگو بیشتر از یکهفته تاپیکش بود 

نمیدونم عزیزم فقط خواستم بهشون کمک کرده باشم🥰

نمیدونم عزیزم فقط خواستم بهشون کمک کرده باشم🥰

خیلیم عالی . ولی اگه تو تاپیکا دقت کنی فقط دو یا سه نفر میان همش تعریف میکنن نمیدونم چندتا کاربری داره خودش از خودش تعریف میکنه یا واقعا کاربران تعریف میکنن

خیلیم عالی . ولی اگه تو تاپیکا دقت کنی فقط دو یا سه نفر میان همش تعریف میکنن نمیدونم چندتا کاربری دا ...

عزیزم انقدر بدبین بودن خوب نیست 

تو خود همون کاربر نیستی جان من؟؟😉

وااااااااا یعنی انقدر ادما بدبین شدن؟ بعد من یه سوال از خودت دارم الان سیمکارت زیر 2 تومن نیست بعد این خانوم چطور میتونن سیمکارت بخرن بعد بیاین تبلیغ 47 هزار تومان شیرینی بکنن ؟ خواستم یه ثواب کنماااااااااا 

وااااااااا یعنی انقدر ادما بدبین شدن؟ بعد من یه سوال از خودت دارم الان سیمکارت زیر 2 تومن نیست بعد ا ...

عزیزم چه خبر دوتومن با صد تومنم میشه خرید من خودم عملا تایپکای اینجارو همه رو به عنوان سرگرمی میبینم و باورنمیکنم چون خیلی کاربرا بودن ک بااحساسات بقیه بازی کردن کم نبودن