2777
2789
وقتی سینه هات ک چیکن دیگه نمیشه بگی هیکلم درسته.. مگه سینه هات جز بدن و هیکلت نیست.. اونو حساب نمیکن ...

عزیزم هیکل درست ب نطرت ینی چی؟؟؟من چندساله فیتنس کارمیکنم تمام بدنم عضلانیه...خب به طبع سینه هام کوجیک بود کوچیک ترهم شد چون بافت سینه چربیه و کوچیک میشه باتمرین اما عضله های دورش حجم گرفته....هیکلمم کاملا عصلانی و درسته....ولی سینه هام کوچیکل دلیل نمیشه بگم هیکلم درست نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکم و پهلو نداره باسنم داره پ میشه هیکل خوب. اسی اگ اینی ک گفتم هستی سیننه کوچیکم خعلی قشنگه ها

من خیلیا رو میصناسم که باسنشون بزرگ و گرده و شکم تخت و کمر باریک اما به قول اسی سینه چوچیک که اصلا زیبا نیست.. هرچیزی در اندارگزه خودش قشنگه.. اینی که اسی میگه هیکل گلابی شکل هست که اصلا جالب نیست و فقط مورد پسند یه سری آقایونه.. 😄 

هیکل فقط ساعت شنی.. نه باسن بزرگ که ملام زیبایی نیست.. 

عزیزم هیکل درست ب نطرت ینی چی؟؟؟من چندساله فیتنس کارمیکنم تمام بدنم عضلانیه...خب به طبع سینه هام کوج ...

اخه اونی میگه که کامل و درست و بی نقصم که واقعا درست باشه.. سینه رو حساب نمیکنید.. در صورتی که سینه نقش مهمی تو خوب ایستایی لباس و بالا تنه داره..

اخه اونی میگه که کامل و درست و بی نقصم که واقعا درست باشه.. سینه رو حساب نمیکنید.. در صورتی که سینه ...

واس لباس....میگن استایل....

اما بدن باید درصد چربیش پایین باشه  و درصد عضله ش بالا تابهش بگن هیکل درست......ینی هم فیت باشی و هم کات....خیلی مبحث اصولی ای هستش.....اما ادم با سینه ی کوچیکم میتونه هیکلش عالی باشه...اما خب صد در صد سینه خوشگل ترش میکنه اونم درحد نرمالش نه خیلی بزرگ...

خیلی خوب میشه من دوستم پیش دکتر نهاوندچی عمل کرده عالی شده. ببین اون تازه لیفت و پروتزو باهم انجام داد یه مدت استراحت اینا کرد الان خیلی اوکیه بعد حواستم باشه پیش یه دکتر خوب برای پروتز سینه بری حتما چون یه وقت ممکنه پاره شه و اینا یکی دیگه از آشناهامونو دیدم بعد یه مدت رفت برداشت پروتزشو اما دوستم خیلی راضیه خودش