2777
2789

خود من روز عقد خیلی سر سفره عقد گرمم بود و آرایشم داشت خراب میش، انقدر نگران آرایشم بودم همون بار اول بدون زیر لفظی بله رو گفتم 😁

و بعد شوهرم داشت زیر لفظی رو میداد هی داشت میخندید بهم که انقدر هولی زنم بشی که بدون زیر لفظی بله رو گفتی 

که یهو دیدیم دارن میگن داماد رفته گل بچینه😂 

انقدر مشغول خنده شده بود که عاقد سه بار گفته بود آقای داماد وکیلم؟ ولی ما نفهمیده بودیم🥴🥴🥴 

کلا اون عروسایی ک فک میکنن ارایششون خراب میشه با گرما یا خندیدن برام خنده دارن🤣

این همه پول دادی ارایشگاه مطمئن باش اون حجم از بتونه کاری با لیفم پاک نمیشه🤣😂

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

هیچگونه سوتی ندادیم

یکونیم ساعت برق ارایشگا من رفت

یک ساعت برق سالن اقامون

ینی هردو وحشی شده بودیم😄😄😄😄

انقدباهم دیگ بد حرف میزدیم انگار کارخودمونه

دیرکرده بودیم فیلم بردارهم باید میرف جای دیگ

هی زنگ هی زنگ

اصن اوضااااع

حالا باید بهترین روز میشد چون بعد کلی سختیو جدایی بهم رسیدیم

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از عقد یه جوری خانواده هارو دست به سر کردیم😂🤦🏻‍♀️

داشتیم همو میبوسیدیم(لب) بعد خواهر شوهرم اومد گفت بذارید مهاجرت کنید بعد وسط خیابون بوس کنید همو 

اصلا آبروم رفت داشتم آب میشدم😂😂😂😂🤦🏻‍♀️

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

برعکس من هیچ سوتی ندادم. فقط وقتی اومدم خونه خودم تو ایینه دیدم قیافم اینقدرررر داغون بود جون کرم بدی زده بود به صورتم.. اصلا عین یه تیکه عن شده بودم.. اون شد تجربه دیگه برای عروسیم ارایشگاه عالی رفتم.. برای نامزدیم ارایشگاه معمولی رفتم خیلی خوب شدم عقدم گند زد

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

رفتیم دور دور بعد عقد جشن داشتیم دوساعت دیر رسیدیم ارایشگاه بعدشم ک از اتلیه اومدیم اومد بغلم کنه رژلبم خورد ب پیرهنش اونم چییی پیرهن سفیددد همه مهمونا تو  جشن چپ چپ نگام میکردن ابجیام و جاریم قش کرده بودن هی میگفتن زود شرو کردی ااا

عقدم عصر بود کرونا هم بود خودمون بودیم تو محضر من ارایش نکرده بودم چون هنوز تردید داشتم بعد دیگه نیم ساعت به عقد گفتم بدون ارایشم زشت میشه تو راه روی محضر بدور چشم بقیه ارایش میکردم و به به چه چه چقدر خوشگلم که یهو دیدم شوهرم داره نگاهم میکنه منم داشتم رژ قرمز میزدم بلند شدم هول هولکی رژم خورد به لباسش خیلی گند زدم😞😅😂رفتیم تو همه بد نگاه میکردن فکر میکردن ....

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
کلا اون عروسایی ک فک میکنن ارایششون خراب میشه با گرما یا خندیدن برام خنده دارن🤣 این همه پول دادی ا ...

آخه من روی صورتم شنل و چادر بود و اینکه ۷ صب آرایش کرده بود ولی عقد ۶ عصر بود