2777
2789
عنوان

بچه ها شما نمیترسین؟؟؟

778 بازدید | 91 پست

از این کاربر نی نی سایت که همه رو لایک میکنه

که الان اسمش شده لایک نکن شر میشه؟؟

من رفتم تاپیکای صد سال پیشم که پیدا کردم یه پستی گذاشتم اومده لایک کرده انگار دنبالمه

بعد رو اسمش که میزنی تعلیق شده احساس میکنم اطلاعات گوشیمو بر میداره میشه نی نی یارو تگ کنین بیا بگه چی به چیه؟؟

برای من آبی نمیشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من الان شده همون کاربر نی نی سایت نه لایک نکن شر میشه

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

ن بابا فقط کرم داره همین 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
ترس چی بابا این یه کاربر خل و چله که تعلیق شده  

درسته اما کامنت های 1سال پیشمون هم که تو تاپیک های بقیه نوشتیم لایک کرده 

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘

منم میترسم

🧿⃤ι'м eveɴ нeαrтвroĸeɴ тo вe вeαтeɴ ... :من حتی قلبم منت تپیدن بزاره درش میارم🔗💜                                  مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!                   من اگه کافه زدم بدونید برا پولش نیس برا اینه ک اهنگای مورد علاقمو توگوش ملت فروکنم؛)))!
ترس چی بابا این یه کاربر خل و چله که تعلیق شده  

خوب چه طوری میتونه لایک کنه؟؟

از کجا می‌فهمه من تو هر تاپیکی میرم میاد مثلا سرچ کردم استیکر وات س آپ مال یه ماه پیش گفتم به منم بگین اومده لایک کرده 😨😰😱😱😱😱😱😱