2777
2789
عنوان

موقعی ک نماز میخونم پسرم....

453 بازدید | 32 پست

سلام گلی ها پسرم موقعی ک نماز میخونم میاد میشینه جلوم همش ادا اصول درمیاره مهر برمیداره و میزاره. با یه وجب قدش وایمیسه جلوم میرم رکوع بوسم میکنه و همش صدام میزنه انقد نمکی ک من خنده ام میگیره ناجور. چیکار کنم ینی وقتی خندم میگیره نمازم باطله؟؟ بابا من بعد از عمری تازه سه چهار روزه نماز رو شروع کردم😢🤦‍♀️بعد اینکه پوشش موقع نماز باید چجور باشه؟ حتما باید بلوز و شلوار و چادر باشه؟ با پیراهن بلند بدون شلوار ک از روش چادر بپوشیم نمیشه؟ پاهازیر لباس معلوم نیست 

🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم با هر لباسی باشه اشکال نداره فقط چادر کن سر موقع نماز..... بچت چند سالش هست مگه؟ 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

مهم چادره که روش رو بپوشونه منم با تاب شلوارک میخونم چادر سر میکنم

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

پوششت که باید طوری باشه بدنت معلوم نشه دختر منم همینطوره اصلا نمی‌فهمم چطور نمازامو میخونم🤣♥️ ان شاءالله که خدا قبول کنه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏

میخاهی مهرو توی دستت بگیر ، موقع خوندن حالا باز ی پرس وجو کن ببین

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

وروجك😍😂

يه اتاق ديگه برو نماز بخون

كه هم به بچه بي توجهي نشه و هم اينكه نمازت درست باشه

براي پوشش هم مهم اينه بدن پيدا نباشه يعني ميتوني پيراهن بپوشي و روش چادر سر ميكني ولي مهمه كه دست و پات از زيرش معلوم نباشه يعني چادر نازك نباشه و كوتاه نباشه و اينا

دختر من کوچیکتر بود اینقد جانماز تکون میداد من اول نماز یجا بودم اخرش یطرف دیگه 😂

الانم ک ۶سالشه میاد زیر چادرم باهام خم میشه سجده میکنه

کلی داستان داریم

من هرلباسی تنم باشه رو همون چادر میندازم میخونم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

😂😂😂داداش منم با این سنش همین کارا رو می‌کنه من بهش توجه نمیکنم می‌ره 

من خودم پایین شلوارمو میکشم پاشنه پام تا غوزک پا نباید معلوم باشه 

اگه مهر رو برداشت میتونی رو ناخونت سجده کنی 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️