2777
2789
خواهرعزیزم اگرچه فرسنگهابین مافاصله هس ولی یک روحیم دردوبدن بی اندازه دوستت دارم وبرایت ارزوی سلامتی روزافزون دارم ومنتظرپایان این دوریم
Lilypie Maternity tickers

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجی جونی تو لایق بهترین زندگی هستی الهی بهترین مرد دنیا ک لایقته نصیبت بشه تا بعد این همه تلاش ب ارامش برسی :)
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
خواهرم یک یه دونست بهش میگم لامپ خونه
عاقبت در یک شب از شبهای دور                     ❣کودک من پا به دنیا می نهد ❣آن زمان بر من خدای مهربان                          ❣نام شورانگیز مادر می نهد ❣ان زمان طفل قشنگم بی خیال                          ❣در میان بسترش خوابیده است ❣بوی او چون عطر پاک یاس ها                       ❣در مشام جان من پیچیده است ❣ان زمان دیگر وجودم مو به مو                      ❣بسته با هستی طفلم می شود ❣ان زمان در هر رگ من جای خون                   ❣مهر او در تار و پودم  می شود  ❣می فشارم پیکرش را در برم                          ❣گویمش چشمان خود را باز کن  ❣همچو عشق پاک من جاوید باش                     ❣در کنارم زندگی اغاز کن   ❣میگشاید نور چشمم دیدگان                            ❣بوسه ها از مهر بر رویش زنم ❣گویمش اهسته ای طفل عزیز                        ❣می پرستم من تو را مادر منم
خدا رحمت کنه بهار جون ، اگر ناراحت نمیشی میشه بگی چند سالش بود و چجوری فوت کرد؟
خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉
خواهر مهربونم مرسی که هستی.تو تنها کسی هستی که دوسم داره و همه حال کنارمه.روزای سختم اگه تو نبودی منم.نبودم
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...