2777
2789
عنوان

یه جمله واسه خواهرتون بگیداگه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 88 پست
تا اینکه رفتن خونشون و من تا صبح گریه کردم فقط به همسرم گفتم اونم فقط دلداری میداد؛ نذر حضرت معصومه کردم به جوونیش قسم دادم که سکته نباشه؛ تا بعد یکی دو روز دکترا تشخیص ویروس دادن و خلاصه با کلی دارو و فیزیوتراپی خوب خوب شد ؛ منم خواهرمو برداشتم رفتیم پابوس حضرت معصومه اونجا فهمیدم که عاشق خواهرمم ؛ بیشتر عاشق معجزه خدا
*** ربنا آتنا..........نگاهت را***

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا که تجربه نداشتم چجوری خواهر داشتن اما باید باحال باشه حالا که فهمیدم یک خواهر کوچولو دارم دوستکدارم ببینمش،
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم