2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی

953 بازدید | 73 پست

بچه ها من لابیا پلاستی کردم الان ۴روز از عمل میگذره، دکتر گفته بود ۳_۴ روز بعد بیا بخیه بکش، امروز ک زنگ زدم گفت ما فقط صبح بودیم باید میومدی و دیگه باید شنبه بیای، من خیلی نگرانم که تا ۲روز ونیم دیگه مشکلی پیش نیاد?نکنه اگه بخیه ها زیاد بمونن طوری بشه. کسی تجربه داره?🥲

برای چی انجام دادی میگن خیلی درد داره که 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

انقدر نگرانم و ترسیدم که اومدم تو نینی سایت ثبت نام کردم ک بتونم بپرسم اینو و از تجربیات استفاده کنم🤣وگر ن همیشه همینجوری میخوندم و نطراتو میدیدم،خودم تاحالا فعالیتی نداشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بود هزینش؟

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀
برای چی انجام دادی میگن خیلی درد داره که 

خودم از شکلش ناراضی بودم و واقعا هم یکمی تو شلوار تنگ اذیتم می‌کرد.  روز اول خییییلی درد داشت و واقعا به غلط کردن افتادم ولی از بعدش دردش با شیاف اوکی بود . به بعدش که فکر میکنم پشیمون نیستم😅

خودم از شکلش ناراضی بودم و واقعا هم یکمی تو شلوار تنگ اذیتم می‌کرد.  روز اول خییییلی درد داشت و ...

میگن ظاهرش خوب میشه راسته؟ خودت راضی هستی 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
۲و۸۰۰ بود ،ولی من دکتر گفت چین داره 😐و بالاش هم باید بریده بشه شد ۳و۵۰۰

مطمئنی خالم انجام داده پیش شهناز شایان فر شده هفت تومن یکسال پیشا!!

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀